Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıldız oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Monaco, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Portekiz'e gitti ve Radamel Falcao'yu kamp kadrosuna dahil etmedi..

fotomaç da yeralan bir haber bunu da altına eklemişler.
İnandırıcılığı 0. Link yok, tarih yok. Dediğim gibi bu tarz text bazlı haber yazmak çok kolay.

selamın aleykum transfer aşığı asil gs taraftarı
yine herhangi bi gelişme yok dimi?
yeter ulan artık derhal onlarca adet transfer istyoruz

Rodop :

%50 olan Falcao transfer ihtimalini bugün itibariyle %65 %70'e çıkardım.

Radamel Falcao: "Gelen teklifleri biliyorum. Hala Monaco'nun futbolcususuyum. Haftaya kampa katılacağım. Sakince karar vermem gerekiyor. (19.07.19)

falcao izinde diyen olmuştur kesin.29 hazirandan beri tatilde yani? ne izni?1 ay izin mi olur?

Beni linç etmeyin ama hala tatilde olan 33 yaşındaki bir Falcao dan çok şey beklemek taraftarı değilim. Belki kalitesiyle yine 15 gol atar ama takım oyununa takım bütünlüğüne katkısı olmaz, yani güç katmaz, diagne de olduğu gibi. Bize dinamik takım oyununa katkısı olan biri lazım. Adam hala tatilde yahu düşününce bile komik, gelecek de kamp yicek de güçlenecek de bu yaşta hem de. Ronaldo 34 ama şuan çatır çatır hazırlık maçı yapıyor adam.

Snejderde kaç ay top oynamdi interden gelirken. Şu anda yükleme yapiyorlar. Falcao zaten diri gelecek Copa Amerika yükleme olmuştur. Takım oyununa büyük katkı verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt