Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılmayadabilir.hayal kırklıgı falan olmaz böyle küçük bi durum,katılsa bile.emre mor da nasıl olumlu bi durum yoktu?o sayfalarca tasınan menajer bozuntusunun sorun çözüldü,transfere engel olmacayacagız acıklamaları kale alınıyodu gayet
Engel olmayacağız, ama bu işten biz para kazanıyoruz hakkımızı almamız lazım diyen menajerlik şirketinden bahsediyorsun. O adamlar her türlü para alır ki alsa alsa 500b euro alır onu da versin bizimkiler.
Emre Mor transferinde olay o değil. Fatih Terim'in sonradan kiralik+opsiyonla değil direkt bonservisiyle alınmasının istemesi. Bu geciktirdi durumu yoksa menajerlik şirketine emre'de verir 500b euro.

Falcao, Monaco'nun Portekiz’de yapacağı kamp kadrosunda yer almadı. Copa America’da oynadığı için FIFA tarafından 31 Temmuz'a kadar izinli.
31 temmuz olayı önümüzdeki hafta takıma katılacagım acıklamasından ötürü tırt.bu haftasonuna kadar katıldı katıldı,katılmadı zaten o zaman dediği cıkar insanların.lequipenin son haberinde copa americaya katılan falcao ifadesinin yanında takımdan ayrılacak olan falcao denmiş

Engel olmayacağız, ama bu işten biz para kazanıyoruz hakkımızı almamız lazım diyen menajerlik şirketinden bahsediyorsun. O adamlar her türlü para alır ki alsa alsa 500b euro alır onu da versin bizimkiler.
Emre Mor transferinde olay o değil. Fatih Terim'in sonradan kiralik+opsiyonla değil direkt bonservisiyle alınmasının istemesi. Bu geciktirdi durumu yoksa menajerlik şirketine emre'de verir 500b euro.
ona bakarsan 0 bonsevisle geliyodu emre,ali naci demişti

31 temmuz olayı önümüzdeki hafta takıma katılacagım acıklamasından ötürü tırt.bu haftasonuna kadar katıldı katıldı,katılmadı zaten o zaman dediği cıkar insanların.lequipenin son haberinde copa americaya katılan falcao ifadesinin yanında takımdan ayrılacak olan falcao denmiş
Kesinlikle ayrılır zaten falcao. Andre silva'yi alacak monaco

Beni linç etmeyin ama hala tatilde olan 33 yaşındaki bir Falcao dan çok şey beklemek taraftarı değilim. Belki kalitesiyle yine 15 gol atar ama takım oyununa takım bütünlüğüne katkısı olmaz, yani güç katmaz, diagne de olduğu gibi. Bize dinamik takım oyununa katkısı olan biri lazım. Adam hala tatilde yahu düşününce bile komik, gelecek de kamp yicek de güçlenecek de bu yaşta hem de. Ronaldo 34 ama şuan çatır çatır hazırlık maçı yapıyor adam.
Katılmıyorum. Bahsettiğimiz adam liglrer biter bitmez soluğu kupada aldı. Üstelik tatilde yatayım diyecek bi karakterde değil.

Ft falcao transferını malıyetten dolayı veto edecektir

ona bakarsan 0 bonsevisle geliyodu emre,ali naci demişti
Cuma gelecek diyen de o Ali Naci'ydi işte. Hiçbir şey tutturamadı. Rodop'un da kulüple bağlantıları kesildi bak her gün sallıyor saçma sapan şeyler. En son Arda Turan'i yazıp duruyordu kulüple tekrar bağlantıyı kurmak için eger ki Arda gelse. Ki Ahmet Bulut, Mendes ile beraber Falcao'yu cüzi bir miktara bağlarsa Arda'yı da kitleyebilir Ahmet Bulut, karışık bir dönem bu aralar. Bu hafta transfer yaparız diye düşünüyordum ancak hersey Diagne'nin satışına bağlanmış durumda. Gelecek hafta da gitmezse bu Diagne, diğer oyunculari yollamaya çalışacağız belli ki

Muslera mariano(linnes) luyindama marcao nagatomo morgan schneiderlin seri belhanda babel feghouli falcao. kadromuzun böyle olacağını düşünüyorum

L’avenir de Radamel Falcao (32 ans) est-il toujours à l’AS Monaco ? Au cours d’un entretien accordé au quotidien colombien El Tiempo, l’attaquant, annoncé tout proche de Galatasaray ces derniers jours, est sorti du silence pour faire le point sur sa situation, à un an de la fin de son contrat. « J’ai été mis au courant des informations qui sont sorties, j’ai également entendu parler de l’intérêt d’autres clubs. J’ai un contrat avec Monaco. Je ne peux pas dire grand-chose et c’est une situation qu’il faut gérer de manière prudente. Je dois revenir à l’entraînement avec Monaco la semaine prochaine », a-t-il confié, expliquant que sa décision serait familiale.

Radamel Falcao'nun geleceği (32 yaşında) AS Monaco'da mı? Kolombiyalı gazeteci El Tiempo ile röportajında, grevci son günlerde Galatasaray'a yakın olduğunu açıkladı, sözleşmesinin bitiminden bir yıl sonra durumunun stokunu almak için sessiz kaldı.

"Çıkan bilgiden haberdar edildim, ayrıca diğer kulüplerin ilgisini de duydum. Monako ile bir sözleşmem var. Çok fazla şey söyleyemem ve bu dikkatlice yönetilmesi gereken bir durumdur. Gelecek hafta Monaco'yla eğitime geri dönmem gerekiyor ''

19 temmuz..

gelecek hafta diyo..bugün salı.hala izinde ama de mi?neyse
Evet Sergen bunu diyorum bir kac saattir.
Kesinlikle transfer muhabbeti durumundan kampa alinmadi. Insallah bize gelir MLS falan cikmasin basimiza

+Silvayi aldi Monaco

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon bitiminden 2 ay geçti Diagne gitmedi hala. Her geçen zaman değeri düşüyor bence. Önümüzdeki hafta somut gelişmeler olmali artik, Diagne ve transferler ile ilgili. Bu hafta da gelişme olmayacak gibi duruyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt