Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaşım falcao yaşlı da genç falcaoyu senin ülkendeki kulüplerin hepsi birleşse getiremez :D adamın fiziğine yağ oranına vs. gir bak bakıyım bi de senin takımındakilere bak bu fizikle 40 yaşında bile oynar sanki oynadığı lig nedir geçin bunları medet umduklarınızı değil gerçekleri söylemek gerek gerçekte belli 35 lik eto bu ligde döktürdüyse 2 yıldır DEVAMLI Fransa da top oynayan falcao bu ligin içinden geçer rekoru kırar belli bu yani uzatmanın anlamı yok

Monacoda para mı yok Falcaoyu niye bırakıyo ki acaba diye bi zehir atsam ortaya :tbr:

Biri okana mesaj atsin eger falcao yasliysa burak nedir diye? Burak bjk ye geldiginde öve öve bitiremedi cok dogru transfer diyodu

falcaonun yaşlanması falan pek oyunundan eksiltmez bence adam saf teknik öyle müthiş bir fiziksel durumu yok 2014teki sakatlığından beri

atleticodayken havada parende atıyordu o günleri geçti tabi

mental olarak salabilir yaşın ve kontratın getirdiği rehavetle ben ondan çekiniyorum

Alp Pehlivan ulan duyumun membaında yeğenin var sen ekmeğini yiyemiyosun bu işin akıl alır gibi değil

falcaonun yaşlanması falan pek oyunundan eksiltmez bence adam saf teknik öyle müthiş bir fiziksel durumu yok 2014teki sakatlığından beri

atleticodayken havada parende atıyordu o günleri geçti tabi

mental olarak salabilir yaşın ve kontratın getirdiği rehavetle ben ondan çekiniyorum
Fatih hoca olduğundan gelsin diyoruz zaten hocanın olduğu yerde rehavet çok zor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt