Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Ödü kopuyo falcao gelecek diye acik ve net bize samatayi kakalamaya calisiyosamatta aboubakarın daha tekniğiymiş
o zaman hemen alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ödü kopuyo falcao gelecek diye acik ve net bize samatayi kakalamaya calisiyosamatta aboubakarın daha tekniğiymiş
o zaman hemen alalım
Bu yaşımda derken??
"Ozornwafor2" hesap adı biraz garip geldi bana
Temmuz ayında üye oldun...
Hmmmm
bu herife bırak belçika liginden 3 oyuncu saylan demeyi belçika milli takımından 3 oyuncu sayamaz bide utanmadan samatta hakkında yorum yapıyor zırtoÖdü kopuyo falcao gelecek diye acik ve net bize samatayi kakalamaya calisiyo
Alp pehlivan saçmalamış "gibi" nedir arkadaş (!) bi b.k bilmiyorum de daha iyi
36 değil 46 yaşında...he 36 yaşında 8milyon ödenmesinin bi sakıncası yok yani öle mi
Recep bey bu tarz arkadaslara gereğini yaparsanız sevinirim. Bizim yazışmalarımız belli. Adam ilk sen izleme maçları falan diyor. İncelerseniz sevinirim.sakin kalmazsanız konudan atılacaksınız emre bey sakin olunuz
Fatih hoca olduğundan gelsin diyoruz zaten hocanın olduğu yerde rehavet çok zorfalcaonun yaşlanması falan pek oyunundan eksiltmez bence adam saf teknik öyle müthiş bir fiziksel durumu yok 2014teki sakatlığından beri
atleticodayken havada parende atıyordu o günleri geçti tabi
mental olarak salabilir yaşın ve kontratın getirdiği rehavetle ben ondan çekiniyorum
Monacoda para mı yok Falcaoyu niye bırakıyo ki acaba diye bi zehir atsam ortaya![]()