Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada size bir bilgi paylasayim

Nike cok memnunmus satislardan

O esrarengiz sponsor nikemis

Falcaonunda sponsoru nike

Belirteyim Falcao Galatasaray da diyr bir yazımı bul çıkart eşşek gibi anıracağım.

Millet Falcaooo yazıyor diye bende yazdım.
Ilgi odağı olmak gibi bir gayem yok. Kalmış şurada 20 bilemedin 30 senem millete kendimi beğendirmek gibi bir derdim yok. Herkesi kendin mi sanıyorsun ilgi meraklısı @Mehmet Ocak ?

Falcao bu dünyada en begendigim forvet. Ama bu transfer kulübün gelecegine yönelik feci sacma bi hamle olur. Sacmalamayip Samattayi alirlar umarim.

Zaten Falcao gelmez.

Twitter fena gaza geldi yalnız,tamamen alakasız hesaplar bile falcaooooooooo yazmaya başladı.

Bir zamanlar playstation da Drogba icin Chelsea yi secerdim civcivsporlu arkadasta Atletico yu secerdi Falcao icin.

Ne mutlu bize ki Drogbayi SARI KIRMIZI forma ile gorduk, insallah Falcao da goruruz..

Me mutlu SARI KIRMIZI renge gonul verenlere!!!

@Levent Akgün

Devamli duyum vermicem, bilgi paylasmicagim diye ortalikda gezip ilgi pesinde kosmaktan kacinmalisin.

Bilgi vermiceksen verme kardesim, su gune kadar kac kere dedin devamli konusuon duyum vermeye kalkiyorsun.
Tartışmaya girecek mentionlardan, alintilardan uzak duralım.

Albayrak ve Şükrü reisi darlarsak bir şeyler öğrenebiliriz aslında

Vedat gibi hayatinda en buyuk basari 18 gol atmak olan adami aldiginda amazon kertenkelesi gibi gulme krizlerine giren Emre Bol, Falcao'yu begenmiyorum.

Bunlarin hepsi göt korkusu, cunku biliyorlarki Falcao bu ligin anasini aglatir.

Burak Falcao'dan iyimis, hadi ordan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt