Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ural Aküzüm, Mehmet Aslan gibi insanlarin kolpa haber yayacagini veya insanlari trolleyecegini düsünmüyorum. Yollayin artik su KAP'i !!! @Galatasaray

Millet takmis yok 6 milyon cok yok su yok bu... Diagne, Mitroglu, Derdiyok, tarik camdal in maasini toplayip Falcao ya versinler nolacak sanki? Iki curuk elma alacagina o praya 1 saglam elma al tadini cikart

An itibariyle Falcao transferinin ihtimali eksilere düstü. Yüzdenin eksisini zorladikca Falcao Monacoda ilk 11 kalip 20 milyonluk sözlesme imzalayacak.

Benden demesi.

Falcao şerefine Shakira'dan Cimbomumuza marş bekliyorum.

SHAKI-COLOMBIA.jpg

kap diyorlar bugün???? yatmistir kap bugün ama silva pezosu yüzünden

Falcao gibi dünya yıldız birisi yalnız sadece futbolcu olarak katkıdan dolayı aslında almıyoruz.

önümüzde ki yılStadın isim sponsoru olsun...forma sponsoru olsun....bu tür konularda da az çok cazip hale getiriyorsun kulübü bu tür transferler ile.

Sponsor olan şirketler deftere bakıp....hm okay.... şampiyonlar Ligi'i katılımı sürekli şekilde mevcut son 10 yılda....

Sneijder Drogba dünya markaları alınmış..... şimdide falcao almışlar...

Footmercato saygin midir? Falcao ile Galatasaray anlasti diye yazmis?

Vedat gibi hayatinda en buyuk basari 18 gol atmak olan adami aldiginda amazon kertenkelesi gibi gulme krizlerine giren Emre Bol, Falcao'yu begenmiyorum.

Bunlarin hepsi göt korkusu, cunku biliyorlarki Falcao bu ligin anasini aglatir.

Burak Falcao'dan iyimis, hadi ordan.

Iyi de renktas bi kac gun önce bizzat Sen falcao’nun cöp oldugunu yazmistin

Silva transferi iptal olduğu haberleri dolaşıyor ama millet çok pozitif maşallah..
niye pozitif olmasınlar?monaco silva olmadı diye baska forvet alamayacakmı?falcao ile silvanın alakası yok.adamlar falcaonun maasından kurtulmaya calısıyo.iyi takip edelim.

Degerli moderatorumuz ve eski kufurbaz kardesimiz Musap'tan bir oneri mi istenildi de kendisini ortaya atip onerilerde bulunmakta?
artik biz de biktik . Ulan ana sayfamizda sadece RAPOR yaziyor. Bi rahat durun surada agiz tadiyla bizde heyecan yapalim. Bizim de hakkimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt