Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.455
- 4.835
- 1.618
ne sen sordun, nede biz gördükFalcao'nun gelmesini mi istersiniz yoksa Diagne'nin 15 milyona satılmasını mı ? Tek bir seçiminiz var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne sen sordun, nede biz gördükFalcao'nun gelmesini mi istersiniz yoksa Diagne'nin 15 milyona satılmasını mı ? Tek bir seçiminiz var.
Kim diyor kapkap diyorlar bugün???? yatmistir kap bugün ama silva pezosu yüzünden
kap var diyorlar bugün. bence yatti bugünlük ama andre silva pezosu saglik kontrolleri gecememisAllahını seven üstüme Falcao atsın, yok yere heyecan yaptırdı ipneler.
Falcao gelmezse herkese saplarım.
Radamel falcao konusunu açıyorum hatamam beyler budur
yigit karagözü nöbetten bir kac gün önce atmistim
sergen de simdi bosa gaza geliyonuz dedi
bu is tamam artik bi sonraki son dakika konusunu musap acmazsa bu dransfer olur gibi geliyor bana
mod kufur etme lakap diyorlar bugün???? yatmistir kap bugün ama silva pezosu yüzünden
hep siz mi edeceksiniz xdmod kufur etme la
Basimiza bir de Adem Büyük cikti.Ahmet Çalık, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'e verilen paralara yazık. Üçünü topla bir çöp bile etmezler. Gereksiz oyuncular. Üçünü bir Anadolu kulübünün ilk 11'ine koy, o takım kesin düşer.
Döktüğü için problem oluyor zaten. Bazen görmezden de gelmek lazım. Kendisini sevdiğim için yazıyorum bunu. Değilse yorumlamazdım bileYav şu Levent Abiden alıp veremediğiniz nedir birader adam sabahtan beri dil döküyor tek tek bu nasıl muhabbet ya
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yat uyu rengimKap gelicekmi kesinmi beyler , askeriyedeyim yatıcam ona göre 2-4 nöbet var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim diyor ulan zülfo aga demeden inanmamkap var diyorlar bugün. bence yatti bugünlük ama andre silva pezosu saglik kontrolleri gecememis
gelmezse zincirlikuyuRadamel falcao konusunu açıyorum ha
Bu gece açıklanır
Bilgin olsun kilitleme
Isin komik tarafi yalanlanmisti bile.falcao için boşa gaza geliyoruz yalanlanması yakındır
Basimiza bir de Adem Büyük cikti.
Heyecanı aettıkmak adına #9 Radamel Ernesto Falcao konusunu açabilirimAllahını seven üstüme Falcao atsın, yok yere heyecan yaptırdı ipneler.
Falcao gelmezse herkese saplarım.