- 16 Haziran 2010
- 204.507
- 156.706
- 6.838
Diagne, maaşı konusunda pürüz çıkarıp daha yüksek bir maaş istediği için oyuncunun Al Nassr'a transfer süreci uzadı. (TRT Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne, maaşı konusunda pürüz çıkarıp daha yüksek bir maaş istediği için oyuncunun Al Nassr'a transfer süreci uzadı. (TRT Spor)
Yurtdışı rengim. Mustakbel hanım isterse ilerde dönüş planlıyoruz, lakin suan duzenimizi sarsmak istemiyorum
trezeget kaca gitmiş?
10 milyon eurotrezeget kaca gitmiş?
Kodumun kekosu doymak bilmiyor.Diagne, maaşı konusunda pürüz çıkarıp daha yüksek bir maaş istediği için oyuncunun Al Nassr'a transfer süreci uzadı. (TRT Spor)
Okan kocuk değil dimi???Akşam antrenmanını izledim Mitroglu habire gol yaziyordu.
Onun dışında bizim İsmail'den sonraki kaleci kimse artık kaleci bile diyemiyorum o kadar kötü bir kaleci hayatımda görmedim![]()
Yani İsmaili, Erayı , Aykutu topla abdest suyuyla yıka yani eleman o kadar kötü![]()
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha değil. Şimdilik rahat uyu rengtoSa Falcao denilen şahısa 7 milyon euroyu gömdük mü?
trezeget kaca gitmiş?
Renkdaşlar bu mesaj üzerine safları sık ve düzgün tutalım.Her an her şey olabilir.bugün birsey olmaz. Iyi geceler
Belli olmaz.Seneye kiralarlar reis