Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm yıldızlarından biri Joelinton,özellikle oyuna giriş fotosunda oluyor genelde

45 milyon avro'ya Newcastle'a gitmiş..

Kasımpaşa 12 m alacakmış
Kadroyu yenilerler artık
Ligin sonunda doğru çok vasatlardı

RVP nin rezil olduğu ligde,Drogba-Gomis gibi adamların ulaşamadığı rakamlara 1,5 senede ulaştı

Tamam berbat oynadı kabul ama o kadarda bok atmaya gerek yok.Emenike mualemesi çekilmesini anlamıyorum

Verilen para yüksek beklenti yüksek bizdeki performansı koca bir hiç.. Herif penaltı atmasa koca 2. Devreyi 4-5 golle bitiriyordu.. Kasımpaşada şov yapması umrumda değil her yönüyle sçıp batırdı bizde..

en uzun yildiz nobetti hangisiydi?

drogba mi sneijder mi

Kesinlikle Sneijder.

Sanırım 2 hafta falan bekledik.

Sneijder açıklanana kadar 2 hafta falan sınav olmasına rağmen Üni'ye gitmedim.

Benim için acayip günlerdi şimdi yapmam mesela.

Sadece sabah bilgisayarı açıp haber kovalıyordum sonra yat. Kalkınca tekrar aynı döngü :rolleyes:

Irmak Kazuk Ntvspor muharibiydi o dönem 5 gün evinin önünde nöbet tuttu.

Bu arada Sneijder'in ilk Kap linkini ben attım foruma beğeni patlaması olmuştu :red:

Dün açıklanan transferler ;

Fekir, Filipe Luis, Xavi Simons, Adriano Correia, Nemanja Gudelj, Karim Yoda, Janssen, Joelinton, Jallet, Hernán Pérez, Jony Rodríguez, André Carrillo, Robbie Kruse, Eljif Elmas, Grandsir

Dedikodular : Lo Celso

Verilen para yüksek beklenti yüksek bizdeki performansı koca bir hiç.. Herif penaltı atmasa koca 2. Devreyi 4-5 golle bitiriyordu.. Kasımpaşada şov yapması umrumda değil her yönüyle sçıp batırdı bizde..

Bende gitmesini istiyorum ama kalırsa destek çıkmak lazım

Zaten sorunlu bir tip taraftarla arası açılırsa hiç oynamaz

RVP nin rezil olduğu ligde,Drogba-Gomis gibi adamların ulaşamadığı rakamlara 1,5 senede ulaştı

Tamam berbat oynadı kabul ama o kadarda bok atmaya gerek yok.Emenike mualemesi çekilmesini anlamıyorum

Emenike manyak olmasaydi agzina sicardi ligin. Fenerbahce son sampiyonlugu kazandiginda, hemde Nisanda sampiyon oldugunda Ünal Aysal Mancini´den sonra en büyük pay emenikenin di o sezon.

ali naci güzel yazmısta falcao gelir,diagne sonra da satılır

kısacası ali naci,1 hafta önce söylediklerini yinelemiş.yeni bilgisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt