Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne konusunda ısrarcı olmaktan biz zararlı çıkarız. Kimse Tr liginde 30 gol attığı için 10+ vermez.

Zarar edeceksek edelim. İlk defa etmiyoruz. Ne veriyorlarsa gönderin gitsin. Az veriyorlar diye elde tutmaya kalkarsan seneye 3 vereni bile bulamazsın.

bana da aynı bilgi gelmişti hatta yazmıştım da ama ben gelmesini istediğim içindir herhalde gelecek diye düşünüyorum

Direk Sergen'i mentionlasaydın.
ben ali naciye guvenmiyorum ya da bişey bilmiyor demedim cogu vakit.diyorumki yeni bilgisi yok.haftalardır ali naciden haber tasınıyor.aynı seyleri söylüyor.diagne giderse-falcao vs.bunu göremeyecek veya anlayamayacak kadar aptal olamaz kimse @Yusuf Ciftci

ya tasınan haberleri forum unutuyo ya da saçmalıyo herkes.adam yine aynı seyleri söylemiş hala bişey cıkarılmaya calısılyo acıklamalardan.
YENİ BİLGİSİ YOK İŞTE

Bu taraftar yönetimin her zaman arkasında oldu
Yellow friday yaptılar arkalarında oldu
Forvet transferini yapamadık dediler yine arkalarında oldu
Haksız yere ibra edilmediler yine arkalarında oldu
Falcao yu alamadıysak Ali Naci'yi felan kullanmasınlar
Çıksınlar taraftarın karşısına her şeyi çatır çatır söylesinler
Bu taraftar yine arkasında olacaktır
Zaten Falcao'nun gelmesine inanmamıştım daha doğrusu umutlanmak istememiştim
Ama ne yalan söyleyim bugün içimde bir kıpırtı oldu.
Ama olmazsa da karalar bağlayıp ortalığı yangına çevirmeye gerek yok..

2-3 haftadır aynı haberler tasınıyo,yabancı basını takip edin diyorum o yüzden.yeni bilgi yok çünkü kümsede.

Falcao dalgası tıpkı Sneijder mevzunda olduğu gibi çok büyüdü. Fatih hocayı bile aşar artık mecbur alacaklar. Taraftara anlatamazlar. Bazı şeyler bir müddet sonra engellenemez. Ali Naci madem bir şeyler biliyor prime time da yazıp milletin kendini gazlamasını engelleyecekti. Gelmiş gece gece olmayadabilir bilmem ne Fatih hoca ama filan diyor.

Zor. Kitlenecek olsa Almanlar da kitlerdi. Brumanın piyasası asla 20'yi geçmez.

Bunu zaman gösterecek ahbap.

Cgp9CIoW4AAi98C

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt