Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.891
- 92.176
- 5.263
İşten çıktık.Hâlâ gelişme yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elifi sattilarolm bu sikeciler wanyamayimi aliyor, ayranlari yok icmeye ne ayak bunlar?
yeni hamśik, duyda inanma mkElifi sattilar
AbvÇin’in Jiangsu Suning kulübü, bir süredir nabız yokladığı Galatasaraylı Diagne'nin transferinden vazgeçti. (Milliyet) https://t.co/uzvq72JQIb
Vay serefsiz jiangsu
6 ay boyunca forvet alamayip buna 13m vermek bayilmak zaten büyük hataydi (daha agir konusmak istemiyorum).cagne heralde elde kaliyor, fena patladik gibi, bi takim isteseydi coktan gitmisti resmi olarak, hersey ona bagli hayret bisey.
transfermarkta gir transfer historysine bak kasimpasa disinda bir takimda "1" sene kalmismi gel bana söyle, kasimpasa 1 sene oynatip bize 13e kelekledi.6 ay boyunca forvet alamayip buna 13m vermek zaten büyük hataydi.
10a kelekledi.transfermarkta gir transfer historysine bak kasimpasa disinda bir takimda "1" sene kalmismi gel bana söyle, kasimpasa 1 sene oynatip bize 13e kelekledi.
Bu adam Flamengo'da neden yedek bilen var mi?![]()
Galatasaray Cuellar ile anlaştı sıra Flamengo'da - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Galatasaray’ın Cuellar ile prensip anlaşmasına vardığını, ancak kulübü Flamengo ile pazarlıkların çözüme kavuşmadığını belirtildi.www.fanatik.com.tr
Kac kisiyle ugrastilar getiremediler son gün panikle buna paralari bayildilar iste. Bunun ne oldugu önceden belliydi zaten.transfermarkta gir transfer historysine bak kasimpasa disinda bir takimda "1" sene kalmismi gel bana söyle, kasimpasa 1 sene oynatip bize 13e kelekledi.