Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangın tayfa yorulmuş uyumuş sanırım. Umarım transferler onlar uyurken açıklanır.
1563951589258.webp

falcaoyu aldıysak alacağımız önlibero maksimum 27 olsun ki en azından ön hatla orta saha yaş dağılımı az da olsa dengelensin.Belhanda,feghouli 29;babel,falcao 33 en azından orta saha yaş ortalaması 27 olursa eski beşiktaş gibi
olmayız.

falcaonun geldiği kesinelştiği an tüm ciğerlerimin gücünü %120 kullanıp balkondan bağırıcam lan

Daha öncede söylediğim gibi Radamel gelmez inanmıyorum inanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor

Ntv Spor tam bir yavşak medya oluşumu. Siteniz de kapanır umarım.​

Ama bekleyin az kaldı
2000 nesil geliyo orayıda ele gećirmeye az kaldı
Yalvaracaksınız bu nesile bizide alın bu kanallara diye

Gençler heyecanlıda bu gözler kimleri izledi, Falcao kariyer olarak ilk 5 e girer belki.
Hagi-Popescu-Tafarel-Drogba-Wesley-Kewell-Baros, Eskilerden prekazi-simoviç-koseçki (canlı izlemek keyifti)
2000 yılının kadrosundaki yerli orta saha.
Falcao iyi transfer olur bu camia için bu transfer Normal sayılmalı ve abartılmamalıdır.

Diagne 10 milyon olsada elden cikarilmali. Gosterdigi oyun yapisi bugune kadar yaptigindan daha etkili oyniyacagini gostermiyor.

Ali Naci nasıl transferler bittiğinde yönetim seviyesinde ilk haberi alanlardan oluyorsa, aynı zamanda yönetimin söylemek istediği şeyleri onun üzerinden söylediği biri olabilir.

Yazdıklarına baktım iki husus dikkatimi çekti.
1- Belli ki bu transferde müspet ivme var ama imzalar henüz atılmamış. Bu durumda fazla gaza gelmek zararlı çıkmamıza yol açabilir. Ekstra talepler çıkabilir.

2- Diagne konusu vurgulanmış. Demek ki Diagne'de hala pazarlık sürüyor. Yönetimde Diagne'ye düşük teklif gelirse onunla devam etme B planı, en azından blöfü var. Falcao gelirse elimiz zayıflar satmak zorunda olduğumuza emin olurlar.

Bence bu iki husus varken taraftar daha fazla bitti demesin diye sakin açıklaması yaptırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt