- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
13 yapin bari de +-0 gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okanla Emre birisi vasat futbolculuğu ve torpille diğeri ise direkt torpille gelmiş kişiler.
Şu diyalogların geçtiği kanal mı ?
A spor izledigine emin misin hacı? 3-5 tane düşman var oradaA spor bize daha yakın sanki.
Bilmiyorum yada bana öyle geliyor
En azindan dusmanlik yok her takimdan yorumcu var fanatikte olsa.
Ben sahsen izliyorum zaman geçirmek icin ideal.
Degil. Allah 'ın manyagina kimse 7 filan vermez 2 sene sonra. Zaten verecek olsa şimdi verir alır, niye sende bir şey olmasını beklesin.Benim mantigim şu.
Balotelliye 4 maaş ver.3 yıllık imza.4 te imza parasi.
2 sene sonra birine 7 8 e okut.cepten 12 çıkar.8 i geri dönse 2 yıllık cepten 4 5 çıkmış olur.
Falcaodan daha mantıklı degilmi?ortalama forvet parasına balotelli oynatirsin
Dogum gununden önce aciklandiEmre Mor'un doğumgünüymüş bugün. Seri de doğum gününde açıklanmıştı.
seri bir gün önce açıklandıEmre Mor'un doğumgünüymüş bugün. Seri de doğum gününde açıklanmıştı.
Millet Kewell ve Baros’un efsane 3-0dan 3-3’lük Liverpool Milan finalinde 11’de oynadıklarını unutuyor.[/QUOTE]Gençler heyecanlıda bu gözler kimleri izledi, Falcao kariyer olarak ilk 5 e girer belki.
Hagi-Popescu-Tafarel-Drogba-Wesley-Kewell-Baros, Eskilerden prekazi-simoviç-koseçki (canlı izlemek keyifti)
2000 yılının kadrosundaki yerli orta saha.
Falcao iyi transfer olur bu camia için bu transfer Normal sayılmalı ve abartılmamalıdır.
A spor bize daha yakın sanki.
Bilmiyorum yada bana öyle geliyor
En azindan dusmanlik yok her takimdan yorumcu var fanatikte olsa.
Ben sahsen izliyorum zaman geçirmek icin ideal.