Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla şu Diagne işine çok canım sıkılıyor ya Falcao falan umrumda değil.
9.5 nedir yaa 40 gol atmış adamı pazarlayamıyoruz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şöyle bir kariyeri olan adama 9.5 bile vermek aptallıkdır.

39e4cd0b79fd01ebc85da60f125aef5a.jpg

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

paylaş

araştır

ara

504

en baştan söyleyeyim yazacaklarım kendi kişisel düşüncelerimdir. bu transfer döneminde falcao'nun gelmesini istemeyen arkadaşları çok iyi anlıyorum.
kimisi samatta'yı ister, ben mesela lebogang mothiba'yı veya silas wamangituka'yı isterdim. diğer taraftan gerçekçi bakacak olursak diagne gitmedi, orta sahamıza iyi bir 6 numara lazım ve eksi 2.2 m eurodayız.
samatta'yı veya mothiba'yı nasıl alacağız? ki elimizde iyi antreman yese 20 golü rahat rahat görecek bir diagne var.
şu an kiralama ücreti ödeyerek morgan schneiderlin'i alabiliriz.
yani toplam 4 m euro gibi bir eksi bakiyede oluruz. diyelim diagne'yi sattık ve elimizde 10 milyon euro kaldı. bonservissiz falcao'yu alsak ve bu parayı 6 numara mevkiisi için kullansak daha iyi olur.
çünkü zaten seri kiralık, yanına bir kiralık adam daha aldığımız zaman 2020-2021 sezonu için elimizi kolumuzu bağlamış oluruz.
ama falcao'ya 2 yıllık imza attırıp, eğer satılırsa diagne'den de gelen parayı 6 numaraya kullanırsak gelecek sezon için sadece seri'nin yerini doldurmak gibi bir sorunumuz olur, ki fulham premier lige yükselemezse kiralama şansımız yine artar.
velhasıl bonservissiz falcao bize bir değil, 2 adım atma şansı kazandırır.
bu arada fernando'nun transferinde sosyal medyada "banega'yı alacakken, monchi fernando'yu kaptırdılar" gibi şeyler söylendi. galatasaray spor kulübü tarihinin en iyi transfer işlerinden birini çıkarmıştır.
32 yaşındaki fernando'yu 4,5 m euro'ya satıp, o bölgeye çok daha iyi adamı 1,5 m euro bedelle kiralamıştır. ve oyuncusunu satmak zorunda olan monchi'yi ortada sıpa gibi bırakmıştır.
biz artık oraya seri'yi aldık ve banega'yı almasak da olur ama monchi alabileceği en az 6 m euro bonservisi kaçırmıştır.

24 Temmuz 2019 11:20 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando'nun yerine Seri'yi aldık diyor. Sonra Seri'yi aldık aynı yere Banega'ya gerek yok diyor. Yani demek istemiş ki;

Fernando=Seri=Banega

Halbuki;

Fernando 6 numara
Seri 8 numara
Banega 8-10 numara (8,5'da denebilir)

Keşke sadece duyumculuk yapsaydı. Futboldan anlamadığını bilmiyorduk.

Galatasaray'ı şaşırtan teklif: 9.5 milyon euro
24.07.2019
Emre Mor ve Deniz Türüç'ü kadrosuna katmayı ayrıca 6 numara ve forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray, Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle transfer için oyuncu satmak zorunda.

Sarıkırmızılılar, bu konuda da umutlarını Mbaye Diagne'ye bağladı. Ancak 15 milyon Euro bonservis geliri beklenen Senegalli golcü, söz konusu rakamın çok uzağında kaldı.

AFRİKA KUPASI'NDA DEĞERİ DÜŞTÜ

En kötü ihtimalle oyuncuyu aldığı fiyat olan 13 milyon Euro'ya satmayı planlayan Cimbom, Diagne'nin Afrika Kupası'nı boş geçmesi nedeniyle bu hedefine de ulaşamadı. Tam yetki verilen menajer William D'Avila, şu ana kadar Suudi Arabistan'dan 9.5 milyon Euro'luk teklif getirebildi.

Gol kralı forvetinden zarar etmek istemeyen sarı-kırmızılılar, pazarlıklarda 13 milyon Euro'yu şart koşuyor ve Diagne transferinde süreç uzuyor

paylaş

araştır

ara

504

en baştan söyleyeyim yazacaklarım kendi kişisel düşüncelerimdir. bu transfer döneminde falcao'nun gelmesini istemeyen arkadaşları çok iyi anlıyorum.
kimisi samatta'yı ister, ben mesela lebogang mothiba'yı veya silas wamangituka'yı isterdim. diğer taraftan gerçekçi bakacak olursak diagne gitmedi, orta sahamıza iyi bir 6 numara lazım ve eksi 2.2 m eurodayız.
samatta'yı veya mothiba'yı nasıl alacağız? ki elimizde iyi antreman yese 20 golü rahat rahat görecek bir diagne var.
şu an kiralama ücreti ödeyerek morgan schneiderlin'i alabiliriz.
yani toplam 4 m euro gibi bir eksi bakiyede oluruz. diyelim diagne'yi sattık ve elimizde 10 milyon euro kaldı. bonservissiz falcao'yu alsak ve bu parayı 6 numara mevkiisi için kullansak daha iyi olur.
çünkü zaten seri kiralık, yanına bir kiralık adam daha aldığımız zaman 2020-2021 sezonu için elimizi kolumuzu bağlamış oluruz.
ama falcao'ya 2 yıllık imza attırıp, eğer satılırsa diagne'den de gelen parayı 6 numaraya kullanırsak gelecek sezon için sadece seri'nin yerini doldurmak gibi bir sorunumuz olur, ki fulham premier lige yükselemezse kiralama şansımız yine artar.
velhasıl bonservissiz falcao bize bir değil, 2 adım atma şansı kazandırır.
bu arada fernando'nun transferinde sosyal medyada "banega'yı alacakken, monchi fernando'yu kaptırdılar" gibi şeyler söylendi. galatasaray spor kulübü tarihinin en iyi transfer işlerinden birini çıkarmıştır.
32 yaşındaki fernando'yu 4,5 m euro'ya satıp, o bölgeye çok daha iyi adamı 1,5 m euro bedelle kiralamıştır. ve oyuncusunu satmak zorunda olan monchi'yi ortada sıpa gibi bırakmıştır.
biz artık oraya seri'yi aldık ve banega'yı almasak da olur ama monchi alabileceği en az 6 m euro bonservisi kaçırmıştır.

24 Temmuz 2019 11:20 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel bir yorum olmuş. Ben de gelecek için Samatta gibi hem verim alıp hem satabileceğimiz oyuncuyu isterim ama ortada Seri gerçeği var hangisinin bonservisini alacaz. Zorunlu satın alma ile alsak. Ayrıca forvetsiz bile iyi kötü lig de şampiyon oluyoruz ama orta sahasız felaket olur bizim için. Orta saha kurgusu full kiralık oyuncu ile de olmaz. Aslında Diagne + Belhanda'yı şöyle 25 civarı satabilseydik çok daha iyi hamleler ile daha iyi bir takım kurardık.

Çinliler, Diagne'den vazgeçti! İki nedeni...
24.07.2019
Çin'in Jiangsu Suning kulübü, bir süredir nabız yokladığı Galatasaraylı Diagne'nin transferinden vazgeçti. Çin ekibinin vazgeçmesinde iki sebep öne çıktı.

Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal forması giyen oyuncunun, henüz tatile çıkmamış olması kulübün kararını değiştirdi. Diagne'nin turnuva sonrasında tatile çıkması nedeniyle takıma geç katılacağı, sezonun devam etmekte olduğu Çin liginde bunun büyük handikap olduğuna karar verildi.

13 milyon euroyu fazla buldular

İkinci sebebin ise Galatasaray'ın istediği rakamın fazla bulunması olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar bu transfer için yaklaşık 13 milyon euroluk bir bedel talep ederken, bu rakamın kulüpçe fazla bulunduğu belirlendi.

Bunun temel sebebinin Diagne'nin üç yıl önce Çin Süper Ligi ekibi TEDA'ya transfer olurken sadece 2 milyon euro bonservisle gelmiş olmasına karşın şu an kendisine bu kadar yüksek bir bedel çizilmesinin ağır geldiği tespit edildi

Fernando'nun yerine Seri'yi aldık diyor. Sonra Seri'yi aldık aynı yere Banega'ya gerek yok diyor. Yani demek istemiş ki;

Fernando=Seri=Banega

Halbuki;

Fernando 6 numara
Seri 8 numara
Banega 8-10 numara (8,5'da denebilir)

Keşke sadece duyumculuk yapsaydı. Futboldan anlamadığını bilmiyorduk.

Futboldan anlamadığı için yukarda bize çok iyi bir 6 numara lazım diyor değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt