Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
cuk diye oturur hemde olur mu ne kelime?Ben o ihtimali gözardı etmişim hocam.O zaman 4-4-2 de orta ikili Seri-Topal olur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cuk diye oturur hemde olur mu ne kelime?Ben o ihtimali gözardı etmişim hocam.O zaman 4-4-2 de orta ikili Seri-Topal olur mu?
Mensah pahalı.Topal daha makulMoralmanim cok bozuk. Falcao ve banega gelmeyecek, cagne kalacak, mensah alinacak gibi hissediyorum.
Soguk kakao ic falzaodas rahatlaMoralmanim cok bozuk. Falcao ve banega gelmeyecek, cagne kalacak, mensah alinacak gibi hissediyorum.
Düşündüm de Ukrayna gitmek daha mantıklı geldi.
Has Galatasaraylı Arda takımımızda yer bulacaktırArda bu saatten sonra ancak kumda oynar.
Tek yönlü kazmanın teki diyorlar?Amadou kötü değil yalnız
Luyindama Floryada gibi sanki
İyi ön libero bence, kiralık zor bırakırlar 14.5a almışlardıTek yönlü kazmanın teki diyorlar?
Düşündüm de Ukrayna gitmek daha mantıklı geldi.

3000 dolarUkrayna mi! Biran kendimide cok bunalimda hissettim rengim.. Bizide goturursun simdi![]()
3000 dolarin 5000 tl etmediği zamanlar güzeldi, hızlıydı.3000 dolar
2001'de Jardel'in transferi 3 ay sürmüş. Bence bugünkü şartlarda Falcao gibi bi isme imza attırmak oyunlardaki gibi birkaç dakikada sonuçlanmasa gerek