Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiziyorum bu yonetime.Sonra gecirdigi ameliyatlar geliyor aklima Cengiz'in.Uzuluyorum. Ama bu kadar beceriksizlige ragmen gorevde kalmak hemde bu haldeyken iyi niyetli degil.Koltuk sevdasi bu.

Baslicam ffp nize.Gorende fener trabzonda yok zanneder ffp.

Ya bırakın transferi onu bunu önce hoca lazım hoca. Ligin açık ara en ne yaptığını bilmeyen rastgele oynayan, en yumuşak en sistemsiz en kırılgan takımıyız. Yapılan değişiklikleri görmüyomusunuz, transfer yapılsa nolcak. Yönetim hoca istifa etsin transfet istemez.

Emre kılınça feghouliye falan sövülüyor ama adamlar ortasahada takım savunmasına baya baya fayda sağlıyordu. İkisi birden olmayınca ortasahadki hareketlilik kayboldu oyun aklı gitti

Tsye çakana kadar 2-3 maçtır iyiydik yaw sonra ne olduysa oldu. Feghoulinin gitmesi takımın hücum günü booşalttı resmen

bir kaç tane iyi oynadığımız var ama şansımızın yardım ettiği maçlar da vardı.

zaten sezon başlarken beklenti düşüktü. takım bir anda kendini zirve yarışında bulunca işler değişti.

ama şimdi gerçek seviyemize dönüyoruz.

bir kaç tane iyi oynadığımız var ama şansımızın yardım ettiği maçlar da vardı.

zaten sezon başlarken beklenti düşüktü. takım bir anda kendini zirve yarışında bulunca işler değişti.

ama şimdi gerçek seviyemize dönüyoruz.
Ben valla ocağa kdar bu kadronun 8-10 fark yemesini bekliyordum yine iyi dayandılar. Medya şişirse de harbi çok zayıf kadro var. Ortasaha ve hücuma saf kalite 2-3 adam lazım

Fernando, Gomis, Mariano dan nerelere düştük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt