Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Transfere filan gerek yok bizim takımdan bir bok olmaz ne olacak takımı komple mi değiştireceğiz devre arasında ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig bitti zaten bjk alanya basak maçlarına kadar gelseler bile oynayamazlar rezil heriflerYapmayin abi transfer
Transfere filan gerek yok bizim takımdan bir bok olmaz ne olacak takımı komple mi değiştireceğiz devre arasında ?
Maçın ilk 15 dakikası takımın ne halt yiyeceğini anlıyorsun o mıymıntı paslar koşmaya bile mecali olmayan ruhsuz bir takım olduğu görülüyor hemen. Ben takımdan çok umutlu olan birisi değildim ama böyle ruhsuz berbat 2 maç beklemiyordum. İyi oynayıp yenilmek bana pek koymuyor kaybedeceğimiz belli olan maçları izlemek ve maçta eziyet çekmeye gelemiyorum. Bu takımdan şu yapıyla hiçbir şey olmaz mucize eseri zirveye geldik ama düşüşümüz çok sert olacak ben maç kazanacağımızı sanmıyorum yakın gelecekte.
Salih aytacla kume duserizsalih ucan ve aytac kara orta sahayi toparlayacak diye cok beklersiniz daha
6 aydir mac yapmayan onyekuru kiralanabilirse kalan maclarin hepsini kazanabilecegimizi düsünenler var mi?
gaziantep orta sahasinda bile mirallas-vetrih-maxim üclüsü oynuyorSalih aytacla kume duseriz