Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfere filan gerek yok bizim takımdan bir bok olmaz ne olacak takımı komple mi değiştireceğiz devre arasında ?

Hoca gelsin hoca... Dk 65 de değişiklik yap 85 de yap yanlış oyuncu değişikliği .yanlış kadro.oyuna mudahele yok .duran top belhanda pas verdi beğendin mi hoca ..ikinci yarılara golle gir onlem alma utan biraz ...utan

Akbaba'yi 90 dakika sahada tutan futbol aklından yoksun zihniyete,
Messi ve Ronaldo alsanızda bir halt olmaz.

2 ay da onları da kendine benzetip çöp eder

Bize transfer değil Sİstem lazım sistem.
Bunu göremeyen biatçi'lara sakın kanmayın onlar ya satılmış trol ya da gerçek kuşlar.

Defol git artık!!
Düş yakamizdan!!
Modern futbol'un,seninle 20 sene önce işi bitti KARTON İMPARATOR!!

1-2 oyuncuyla düzelmez bizim iş.
ilk 11'in belki de yarısı arızalı.

zaten mali olarak elimiz kolumuz bağlı, yönetim beceriksiz. yani istesek de yapamayabiliriz. bir şekilde kaynak bulsak bile bu kadar devre arası hamlesi tutmayabilir.

belki de hiç bir şey yapmamak en doğrusu olur.
bu sezonu çöpe atarak 2021-22 için hazırlık yapabiliriz.

5 aydır ne yaptınız sayın yönetim diycem ama bundan önce de ne 5 aylar geçirdikleri hemen geliveriyor aklıma. Bu takımın 3 yıldır forveti yok. Adam gibi bir kanat ne zaman izledim hatırlamıyorum bile. 2 yıldır orta sahası yok. Kiralıkla şunla bunla geçiştiriyorlar. Her takım takır takır transfer açıklıyor bizde tık yok.

Bu akşamki maç için oyunculara veya teknik ekibe laf söyleyemiyorum çünkü zaten en iyi oyuncularımız eksikti. Kadro zaten eksikken elle tutulur 3-5 oyuncun da olmayınca sonuç normal. Bu takım bugün bir forvet açıklamalıydı. Ocak ayında oynanacak daha 7 maç var ve bunlar transfer yapana kadar lig belki de bizim açımızdan bitmiş olacak haberleri yok.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

salih ucan ve aytac kara orta sahayi toparlayacak diye cok beklersiniz daha

6 aydir mac yapmayan onyekuru kiralanabilirse kalan maclarin hepsini kazanabilecegimizi düsünenler var mi?

Maçın ilk 15 dakikası takımın ne halt yiyeceğini anlıyorsun o mıymıntı paslar koşmaya bile mecali olmayan ruhsuz bir takım olduğu görülüyor hemen. Ben takımdan çok umutlu olan birisi değildim ama böyle ruhsuz berbat 2 maç beklemiyordum. İyi oynayıp yenilmek bana pek koymuyor kaybedeceğimiz belli olan maçları izlemek ve maçta eziyet çekmeye gelemiyorum. Bu takımdan şu yapıyla hiçbir şey olmaz mucize eseri zirveye geldik ama düşüşümüz çok sert olacak ben maç kazanacağımızı sanmıyorum yakın gelecekte.

Bu saatten sonra yönetimin yapacağı en iyi şey hocamızla yolumuzu ayırıp sonra da istifa etmeleri. Yönetim ve hocayı iki ayrı grup olarak düşünürsek iki grup 3 yıldır takımın başındalar ve takımın hali ortada. Suçu sağa sola atıp kurtulmamalılar. 3 yıldır oyunda bir ilerleme yok. Herhangi bir oyuncuda bir ilerleme yok. Takım kötü kötü diyoruz da Türkiye liginde oynuyoruz. Gaziantep birinci.

Maçın ilk 15 dakikası takımın ne halt yiyeceğini anlıyorsun o mıymıntı paslar koşmaya bile mecali olmayan ruhsuz bir takım olduğu görülüyor hemen. Ben takımdan çok umutlu olan birisi değildim ama böyle ruhsuz berbat 2 maç beklemiyordum. İyi oynayıp yenilmek bana pek koymuyor kaybedeceğimiz belli olan maçları izlemek ve maçta eziyet çekmeye gelemiyorum. Bu takımdan şu yapıyla hiçbir şey olmaz mucize eseri zirveye geldik ama düşüşümüz çok sert olacak ben maç kazanacağımızı sanmıyorum yakın gelecekte.

30 puanda olmamız şansımızın yardımıyla oldu.
normal şartlarda evdeki a.gücü, deplasmanda trabzon maçlarını kazanamazdık. sivas penaltı kaçırdı, erzurumda falcao olmayacak bir gol attı.

bu takımın gücü 20-23 puan arası.

şimdi normale dönüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt