Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
bakan buzFutboldan anlayan cok az forumda.
cok yazik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakan buzFutboldan anlayan cok az forumda.
cok yazik
Yine yönetti,10 kişi takım dağılmadi.TS deplasmanında da tok bir takım görüntüsü vardı.Bu kadar dağınık görüntü çizdiğimiz bir maç hatırlamıyorum.Geçen maçta niye yönetemedi
İşte aklın yolu bir. Haftalardır izliyorum takımda 1 tane diğer oyuncuları havaya sokacak adam yok. Topçularımızın karakteri hemen hemen aynı hepsi memur karakterinde tipler direk oynayacak 4 tane lider krakterli adam lzımAytac ve salih de normal sartlarda Galatasaray'da ancak yedek olmali. Bizim orta sahimiz ilerde Sneijder gerisinde Melo-Selcuk(Prime) gibi olmali
şu fenerin b takımları fenerden daha kindar bize karşı , çoluk çocuğun makarası olmadığımız kalmıştıEkli dosyayı görüntüle 107161
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorun belli ama ağzını açan yok
Bir numaralı sorun FATIH TERİMDİR
Kendi içimizden çıkan BULENT ,TUGAY ,OKAN,gibi gençleri takimin başına gecirip gençlere sans veren bir takim haline gelmeliyiz
Malesef ben birine benficanin yapisini Adan Zye anlatmistim neler yapilmali diye cevap vermediAleyna Fisek denilen meczuba, atavratfelipe denilen capsiza Twitterda dm den transfer ve kulüp hakkinda beyanat veren çapta bir yonetimden birseyler bekliyoruz.
Bizden hicbir olmaz.
sus lani sana her postunda yaziyorum zaten onlari takip etmemisler demek, gec bu elestiri ayaklarini sabah aksam handaya post atan heriflerden birisinYapilan elestiriye karsi “sus lan” sozlerinde bir sey yok yani? Raporlamadim ama konuyu takip eden moderatorler varmis demek ki.
Forumda kime hos gorunmek icin post atayim soylesene. Bana kazanci ne olabilir mesala? Yapilan elestiriye saygisizlik yapan sensin. Kotuye iyi diyen de sensin. Neyse Belhanda ile hayatinda sana mutluluklar. Bir oyuncuya bu kadar tapan birini ilk kez goruyorum.sus lani sana her postunda yaziyorum zaten onlari takip etmemisler demek, gec bu elestiri ayaklarini sabah aksam handaya post atan heriflerden birisin
başkalarına hos gorunecek postlarla aksi dusuncene ragmen likelarla forum hayatina devam et
saol recoterım gıderken yıne aldıgı takımdan 2 kat düsük bı takım bırakacak
gelen hocaya sabır diliyorum
şu fenerin b takımları fenerden daha kindar bize karşı , çoluk çocuğun makarası olmadığımız kalmıştıEkli dosyayı görüntüle 107161
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi