Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu macta da 30 üye kaybetmisiz

şu fenerin b takımları fenerden daha kindar bize karşı , çoluk çocuğun makarası olmadığımız kalmıştı
135526365_10223472215446977_6928291626028998588_n.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

para yok fakat 6 ay sonra ödemeli yine kadro dizebilirsin bir çok oyuncuyu böyle transfer ettik...

Aytac ve salih de normal sartlarda Galatasaray'da ancak yedek olmali. Bizim orta sahimiz ilerde Sneijder gerisinde Melo-Selcuk(Prime) gibi olmali
İşte aklın yolu bir. Haftalardır izliyorum takımda 1 tane diğer oyuncuları havaya sokacak adam yok. Topçularımızın karakteri hemen hemen aynı hepsi memur karakterinde tipler direk oynayacak 4 tane lider krakterli adam lzım

Sorun belli ama ağzını açan yok
Bir numaralı sorun FATIH TERİMDİR
Kendi içimizden çıkan BULENT ,TUGAY ,OKAN,gibi gençleri takimin başına gecirip gençlere sans veren bir takim haline gelmeliyiz

sosyal medya hesaplarımıza özel mesaj atabilir misiniz?

sağ bek lazım. omar bence çok iyi değildi. şimdi o da yok.
luyindama'nın atletizmi geri gelmeyecekse (gelecek gibi durmuyor) stoper lazım.
top çalabilen, temposu yüksek defansif orta saha lazım.
ince iş yapabilen merkez oyuncusu lazım.
temposu olan, hızlı, adam eksiltebilen kanat lazım.
forvet lazım.

ilk bakışta takımda göze çarpan eksikler bence böyle.

ya şimdi yapıp sezonu kurtarmaya çalışırız. ya da bu sezon gitti diyerek sezon sonuna bırakırız.

gerçi kaynak da yok. sonumuz hiç hayırlı görünmüyor. bir zamanlar adnan polat sürekli tünelin sonundaki ışıktan bahsederdi. bizim içinde olduğumuz tünelin sonu uçurum ve biz son hızla gidiyoruz. kötü günler bitti, daha kötü günler başlıyor.

Yapilan elestiriye karsi “sus lan” sozlerinde bir sey yok yani? Raporlamadim ama konuyu takip eden moderatorler varmis demek ki.
sus lani sana her postunda yaziyorum zaten onlari takip etmemisler demek, gec bu elestiri ayaklarini sabah aksam handaya post atan heriflerden birisin
başkalarına hos gorunecek postlarla aksi dusuncene ragmen likelarla forum hayatina devam et

Rodop'a bakın nasıl mamalıyor. :) Ayıp gerçekten bu yönetim Galatasaray'a yakışmıyor.

sus lani sana her postunda yaziyorum zaten onlari takip etmemisler demek, gec bu elestiri ayaklarini sabah aksam handaya post atan heriflerden birisin
başkalarına hos gorunecek postlarla aksi dusuncene ragmen likelarla forum hayatina devam et
Forumda kime hos gorunmek icin post atayim soylesene. Bana kazanci ne olabilir mesala? Yapilan elestiriye saygisizlik yapan sensin. Kotuye iyi diyen de sensin. Neyse Belhanda ile hayatinda sana mutluluklar. Bir oyuncuya bu kadar tapan birini ilk kez goruyorum.

terım gıderken yıne aldıgı takımdan 2 kat düsük bı takım bırakacak

gelen hocaya sabır diliyorum

Galatasaray Falcao ve Diagne'yi gönderebilirse görüşmeye başladığı bi futbolcuyu getirecek.Oyuncu 23 yaşında ve Milli Takım formasını giyiyor.Luyindama gibi satın alma opsiyonuyla kiralanacak.Türk basınında bize yazılmayan bi isim. (Ajans 1905)

şu fenerin b takımları fenerden daha kindar bize karşı , çoluk çocuğun makarası olmadığımız kalmıştıEkli dosyayı görüntüle 107161

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önce bir profile bakaydin burda paylaşmadan , Galatasaraylilar kizdirmak icin adini Konyaspor yapmis bu sezon Konyaspor hem feneri hem Beşiktaş'ı hemde Galatasaray'ı yendi. Beşiktaş'a 4 , Fenerin galibiyet serisini bitirdiler kadikoyde , bugunde bize 4 attilar hak edere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt