Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ozan hırbosu iyi oynuyor mu fbde cidden? İzlemiyorum hiç fbyi.

Palace'a kiralık gidecekti zaten son dk iptal oldu. fvleri sakatlanınca ozan yerine sorloth u aldılar :D
(sorloth olayını yanlış hatırlıyor olabilirim ama o dönemde transfer edilmişti o da)

Bu dombilinin tek olayi tempo. Orada is yapamaz cunku herkes tempolu

Onlar Irfani alsin o zaman, biz Dorukhani Fener artik Irfandan sonra fazla para vermez diye onu alalim ve Besiktas gidip Parmaki alsin.

Palace'ın oyun sitiline uyan bir tarzı var. Herif iyi top sürüyor kontra takımında iş yapabilir. @Hayri Cund da palace'ın sistemine uyabileceğini söylemişti 1 2 ay evvel bir sohbetimizde

Pogba'nın bile sindiği ligde Mcdonalds palyaçosunun fark yaratabileceğini sanmıyorum. Fener'deki gibi 10 numaraya yakın kullanırlarsa ne ala ama bir PL takımının transfer kurulunun başına Apo filan geçmediği sürece öyle bir mağduriyet yaşayacaklarını sanmıyorum. Pas kalitesi filan zaten dalga seviyesinde bile değil. Herifi Gustavo'ya ikame olsun diye Kasımpaşa maçında 6 numara oynattılar, 2 metreden uzağa isabetli pas atamadı. Böyle bir transfer ancak Vedat'taki gibi korkunç bir şaibeyle mümkün olabilir, bu ligi izleyen herifin Ozan'ın oynadığı bölgeden adam arayıp Hajradonivic'e 15 vermesi bile daha mantıklı bir transfer hamlesi olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seri geldi deniyor cok cok yanlis transfer.
Bize lazim olan defansif orta saha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt