Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ozan hırbosu iyi oynuyor mu fbde cidden? İzlemiyorum hiç fbyi.
FB'yi tempo olarak orta sahada ayakta tutuyor.30+plus kadroda tek koşan elaman olduğu için dikkat çekiyor.EPL'de de kümede kalmaya oynayan sadece fizik gücü, tempo ve duran top ile var olan garip takımlarda başarılı olur.Ancak pas becerisi olmadığı için baş ve baş altı takımlarda forma bulamaz.Aynı Vedat transferinde söylediğim gibi gitmesi uzun vadede faydamiza olacaktır.Yerini doldurmaları zor;Dorukan'i aldıkları için zannedersem satacaklar.Bir kısmını da BJK'ye ödeyip devre arası operasyonu yapacaklar gibime geliyor.

Pogba'nın bile sindiği ligde Mcdonalds palyaçosunun fark yaratabileceğini sanmıyorum. Fener'deki gibi 10 numaraya yakın kullanırlarsa ne ala ama bir PL takımının transfer kurulunun başına Apo filan geçmediği sürece öyle bir mağduriyet yaşayacaklarını sanmıyorum. Pas kalitesi filan zaten dalga seviyesinde bile değil. Herifi Gustavo'ya ikame olsun diye Kasımpaşa maçında 6 numara oynattılar, 2 metreden uzağa isabetli pas atamadı. Böyle bir transfer ancak Vedat'taki gibi korkunç bir şaibeyle mümkün olabilir, bu ligi izleyen herifin Ozan'ın oynadığı bölgeden adam arayıp Hajradonivic'e 15 vermesi bile daha mantıklı bir transfer hamlesi olur.

Üstat ozanı günahım kadar beğenmem ama palace'a giderse de şaşırmam. Pl takımları hep iyi transfer yapmıyorlar. Ozan'ın milli takım performansına aldanıp alabilirler.

Transfere hızlı giriyoruz Seri, Onyekuru...
Kosecki ile kapatırız artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt