Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesutun son durumu kötü olsa da kagıt üstü transferlere yine bakacak olursak,hakemleri de işin içine katarsak fb acık ara şampiyon olur

memeli abaza gibi yüzlerce oyuncu var epl liglerınde buna o parayı veriyorlarsa yine koç bi boklar ceviriyordur

Falcao'nun futbolu bırakması yerinde olur. Hem kontenjan açılır (ki gerçi bizimkiler transfer yapamaz) hem de tasarruf edilir. Başka takımda da oynayamaz zaten bu haliyle.

ya 2015-2016 sezonu gibi rekor puan geriye düşeriz ya şampiyon oluruz,ortası yok

Gustavo’ya Fransa’dan, Ozan’a İngiltere’den ciddi ilgi var. Oyuncuların menajerleriyle bir görüşme gerçekleşti.

Ozan Tufan için Crystal Palace ve West Bromwich’in yaptığı teklif 10 milyon Euro...

Fenerbahçe, sponsor işini halleder halletmez Mesut Özil’e 3.5 yıllık sözleşme teklif edecek.

mesut bitik durumda bizim ligte herturlu iş yapar ama 33 yasında adama o denli büyük rakamlar öyle yada böyle patlar

1609923351776.webp

Yönetimin samimiyetini zaten yapmayacakları seçim için milleti aptal yerine koymaya çalışmasında gördük zaten. Onların derdi mayısa kadar bir şekil kalabilmek. Hadi futbolun sorumluluğunu Fatih Hoca'ya kitledik diğer branşları kime kitleyelim CL senesi zarar açıklamayı kime kitleyelim.

Arkadaşlar size ilk defa soyluyorum...Lutfi Kırdar Kongre SARAYINDA BEN KULAĞİMLA ŞAHİT OLDUM...........Bakın bu sene fener sampiyon...ben yazdikça burda bana gülen oluyor ama hiç haksiz çıkmadim çıksam biliom aciğimi arayanlar var ....SİZE BİRDAHA DİYORUM BAKIN İKİNCİ YARI SON 8 HAFTA COK OLAYLİ GECECEK......çok kötü olusum var çokkkk

O ULTRAASLAN DEVREYE GİRMEZ İSE ORTALİK KÖTÜ KARİŞACAK...

Albayrak bir kaç gün içinde transfer görüşmelerine başlayacakmış. Az daha sabır. (!)

Mesut ve iyi stoper alirlarsa lig biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt