Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesutu hangi şekilde alırsan al uefadan cezayı göze almısın demektir bunun kacarı yok

burda halen macın oyuncularla kazanılacagini sanan

transferlerin bağimsiz yapildigina inananlar var bi türlü uyanmıorsunuz

burda halen macın oyuncularla kazanılacagini sanan

transferlerin bağimsiz yapildigina inananlar var bi türlü uyanmıorsunuz
bugün foruma girdigimde birşeylerin degisecegine emindim
ve msjlarınızı okudum
fbnin şampiyon olacagına kesin gözüyle bakıyoru
artık oyunun farkındayım

3 adam alırız(Seri, Muslera, Onyekuru) birde inşallah Muslera döner; çabalar dururuz sezon sonuna kadar...

o ultra aslan o haber spikerleri 100 lerce gazeteci sizce neden yazmadi...ASPORDA genclerin onu kesiliyor dediler reklam girdi.....Alt yapıda para dönuyor dedi daha tv ye cikamiyor adam....

Mesut mu kaldı abi? adam 25 yaşında koşmuyordu 2 yıldır topa değmiyor. Piknik yapmaya geliyor gelsin. Ellerinde Pelkas-Mert Hakan var o bölgede tüm takımın ahengini bozar benim açımdan hiç bir sakıncası yok.

Mesut mu kaldı abi? adam 25 yaşında koşmuyordu 2 yıldır topa değmiyor. Piknik yapmaya geliyor gelsin. Ellerinde Pelkas-Mert Hakan var o bölgede tüm takımın ahengini bozar benim açımdan hiç bir sakıncası yok.
Pelkas-mert hakan vs mesut mu :D

Ozan da PL yaparsa, fenerin hayali oyuncu satışı yapıyor goygoyu biter umarım.İtalya da Unicredit sayesinde yapıyor diye kendimizi kandırdık. Pl de mümkün değil. Oyarlar adamı.

Bence yapsa da sorun yok bu arada. Ali Koç'un networku var ki yapıyor. Sende yapabiliyorsan yap abi. Bul sponsor yap. Albayrak da işte Ciner, Cavusoğlu, Hurma ve Davila ile devam etsin. Capsız hainler.

Cisse, Thiam, Lemos, Sinan Gümüş ve Ademi'ye uygun teklifler gelirse, Fenerbahçe değerlendirmeye alacak. (TRT Spor)

futbolcu olarak yararlanamadık transfer işlerinde kullanalım bari falcao'yu abdurrahim albayrak full süper lig'den yada eski topçuları toplar yoksa
😃

Mesut marttan beri ayağına topa değdirmiyor bunlar salak madem paran var git genç patlama yapma ihtimali yüksek bi sağ knat al. Abi türk takımları gerçekten adam olmaz. Mesut mu kaldı falcao neyse mesuttq daha faxlasını veremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt