Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bombalara geliyor demek ki

Ben Falcao, Ömer, Emre Akbaba, Belhanda, Diagne, Donk, Babel gönderilip Luyindama satılıp İsmail Çokçalış, Batuhan Kör, Emre Demir, Atakan ÇAnkaya, Melih İbrahimoğlu, Atilla Szalai, Jasper Lindstörm, Jonas Wind gibi genç oyuncularla yeni bir yapılanmaya gidilse çok iyi olur bence hem takımın maaş yükünü çok ciddi azaltırız hem de doğru bir yola gireriz.

Vala 30 yaş üstü istemiyorum da şu adam içimde ukte kaldı ya. Şut çeken adam yok zaten takımda. Getir abi 2 sene babalar gibi yardırsın. Kalecileri soksun filelere

Tam Volkan ayisina uzaktan sokacak bir oyuncuydu. Ah pardon bizim de öyle bir oyuncumuz vardi ama bir apaci yüzünden def edilmisti.

Sampiyonluk degil guzel oyun istiyorum sampiyonluk zaten gelir Takimin yarisi Arda kadar hirsli olsa yetecek zaten .Eskiden hoca hic bisey yapamazsa gaz verir takimi kendine getirirdi artik onlari da yapamiyir futbolu kafasinda bitirdi artik .Sanii zordan yapiyor bu isi
Kenarda degildi tribünden megafonlami gazlasin

O değil dün hakem doğru karar verdi adamlar cıngar çıkardılar doğru karara rağmen ve bizden kimse tepki vermeyince panik yaşayıp golu yedik hemen , çok saçma sen büyük takımsın.Normalde biz yaparız böyle şeyleri kendi sahamızda takım o kadar ruhsuz ki artık bizim başımıza geliyor böyle şeyler.
Kendi kendilerini gazladi adamlar penalti tekrarlanmasi cok dogru karardi .Bizim salaklar penatiyi attiktan sonta elleri ayaklarina dolandi olmayacak yerde penalti yaptilar .

Taylan.. Seri
Feghouli.. Arda.. Onyekuru
Forvet

Hoca nın aklında bu 11 var. Ali Naci ile dedeler de dedi zaten

SORU: « Tıpkı sizin gibi Julien Stéphan da antrenmana büyük önem veriyor. Tercihinde bu durum etkili oldu mu ? »

Steven Nzonzi: « Evet, çünkü @GalatasaraySK’da iş yükü çok hafifti. Fiziksel olarak kendimi iyi hissettiren bir şey bulmak önemliydi. » (via L'Equipe)

2 hafta sonra görüsmeler devam edecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt