Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Bir de kupa maçı vardı dimi açık ve net sıçtık biz.Renktaş kupa maçına yetişsin yine yeter. Orada süre alır baya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de kupa maçı vardı dimi açık ve net sıçtık biz.Renktaş kupa maçına yetişsin yine yeter. Orada süre alır baya
genç oyuncuysa fatih hoca bayıra yatırır onu hiç merak etme, 90+7 de de oyuna alır.Furkan Bayır’ı izleyen var mı? Twitter’da anlaştığımızı söylüyorlar. Potansiyelli deniyor hiçbir fikrim yok benim oyuncuyla ilgili
Vala 30 yaş üstü istemiyorum da şu adam içimde ukte kaldı ya. Şut çeken adam yok zaten takımda. Getir abi 2 sene babalar gibi yardırsın. Kalecileri soksun filelere
Kenarda degildi tribünden megafonlami gazlasinSampiyonluk degil guzel oyun istiyorum sampiyonluk zaten gelir Takimin yarisi Arda kadar hirsli olsa yetecek zaten .Eskiden hoca hic bisey yapamazsa gaz verir takimi kendine getirirdi artik onlari da yapamiyir futbolu kafasinda bitirdi artik .Sanii zordan yapiyor bu isi
Kupa maçı çok kötü oldu. Bir de zor deplasman. Umarım 1-2 oyuncu gelir de süre alırlar en azından.Bir de kupa maçı vardı dimi açık ve net sıçtık biz.
Kendi kendilerini gazladi adamlar penalti tekrarlanmasi cok dogru karardi .Bizim salaklar penatiyi attiktan sonta elleri ayaklarina dolandi olmayacak yerde penalti yaptilar .O değil dün hakem doğru karar verdi adamlar cıngar çıkardılar doğru karara rağmen ve bizden kimse tepki vermeyince panik yaşayıp golu yedik hemen , çok saçma sen büyük takımsın.Normalde biz yaparız böyle şeyleri kendi sahamızda takım o kadar ruhsuz ki artık bizim başımıza geliyor böyle şeyler.
Taylan ve seri.. hangisi defansa katki verecek?Taylan.. Seri
Feghouli.. Arda.. Onyekuru
Forvet
Hoca nın aklında bu 11 var. Ali Naci ile dedeler de dedi zaten
Aga sakamisin sen şu son 4 seneden bagsediyorum bu maca ozel degil bu 2 kere sampiyon oldugumuzda bile eskisi gibi degildi sen gelmis tribundeydiye bagliyorsun işi .Su son 4 senedir h8rs mirs kalmamis bildigin cokmus adam .Kenarda degildi tribünden megafonlami gazlasin
Orasını bilemem. Hoca bunu düşünüyor lakinTaylan ve seri.. hangisi defansa katki verecek?![]()