Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin son gununu bekleyin apo supriz yapacak

Bu çapsız yönetim bugüne kadar yağlı suratla beraber en beceriksiz yönetim. Bu kadar kepazelik olmaz arkadaş.3 senedir adam gibi transfer yapamadılar. Yazıklar olsun.

her kusu hallettik bi leylek kaldi.Ortasahada adam yok biz sag bek, sag acik mi ariyoruz.Omer ile Belhanda'nin ortasaha oynadigi takimin sag kanadina Messi gelse ne yazar.

Bu çapsız yönetim bugüne kadar yağlı suratla beraber en beceriksiz yönetim. Bu kadar kepazelik olmaz arkadaş.3 senedir adam gibi transfer yapamadılar. Yazıklar olsun.
Paralari cukkaliyorlar iste. Kasimpasadan komisyonlari almislardir. Bir insan fiagneye 13 verir mi ya.

Koskoca dünyayi gez cagneye 13 ver yaz sezonunda git sakat etoboyu kirala oda manager itelemesi olmasa onu da alamaz bu yönetim. ingilizce bilen kimse yok galiba transfer komitesinde .
Yazıklar olsun Stadda taraftar yok ya seçim de yakın neden transfer yapalım ki diye düşünüyor galiba bunlar.
Yada bilerek feneri şampiyon yapmak istiyor olabilirler çünkü bu kadar hainlik olmaz forvet yok takimda orta saha yok 2-3 sezondur

Nerden biliyorsun vereceğini? Takım sezon başı kampındayken İbiza'da garsonluk yapıyordu koca göbeğiyle, bizden sonra gittiği Nice'de ligde sadece 5 maça çıkabildi ve yine aynı adam 6 ay sonra Nice'den yaka paça atıldı. Öyle bir durumdaydı ki Avrupa'da hatta Amerika'da Wesley Sneijder etiketine rağmen kulüp bulamadı Arabistan'a gitti. Bu sezonda Yolentheyle arasındaki sorunlarda iyice ayyuka çıktı ve mental olarakta çökmeye başladı.

Yani cidden anlayamıyorum Sneijder'in ayrılığı üzerine yaratılan romantizm dolu hikayeyi...

Nerden mi biliyorum ?

Gittigi son sene asist ve gol sayisini yazsana buraya?

Bi de çakma 10 un yaz eglenelim buralarda!

transfer yaptik mi

bu yönetimin orda durma amacını anladım ben.mustafa cengiz olsun abdurrahim olsun bir çok ihale kovalayan insanlar yaz Galatasaray formasının arkasına T.Erdoğan diye çık saraya futbolla başla devlet ihalesi ile bitir.Ben diyordum ki dursundan daha kötüsü gelmez geldiler amaçları Galatasaray falan değil kendi menfaatleri.Allah hocamıza sabır versin

20210106_194037.jpg
acaba kerem ve babeli 90+1 de mi alsam bundan sonra oyuna?bakisi bu.zaten kadro eksik,bu kadroyla bu kadar puan topladim,biraz da takimin icine edeyim bakisi

Hoca da aynı sistem yok taktik yok dün takım ne oynadı 4 lu defans var önlerinde kimse yok adamlar uzun top atıp defans arkasına gol attılar 3 tane ne önlem var ne değişiklik .4-4-2 oyna bari en azından kanatlar kapanır defansif iyi oyna . Hücumda ceza sahasında kimse yok orta açıyorlar tek cagne var yazık ya valla yazık

Arkadaslar, Turkiyenin ilk 500 sirketinin cirolarina bakin. 20 milyon ciro yapsaniz ilk 500 e girer sirket. Bunlarin goturdugune bu gozle bakin. diagne, falcao, 4 milyona teklif edilen belhandaya 8 vermeleri bosa degil. Kolay kolay da bitmez bu hirsizlik. Galatasarayin gelecegi de caliniyor. Yoksa 300 binlik portekizden gelen golcu ligin anasini belliyor.

Yav yıl oldu 2021 hala mı belhanda Wes kıyaslaması var? Şu okullar açılsada forum bi rahatlasa artık!

Ahmed Musa style iste. Aslinda gelse baya baya güzel olur

Taylan
Fegh Arda
Dennis xx Onyekuru

forvete Diagnenin beyinlisi gelse muazzam olurdu. keske olsa
Ortada pozisyon olmasına da gerek yok Onyekuru ve Dennis bir-kaç saniye içinde rakip kaleye iner. Her şeyi geçtim ligde Dennis ve Onyekuru gibi 2 adama karşı oynarken hücum etmeyi düşünecek herhangi bir rakip yok Beşiktaş'ı Fenerbahçe'si de dahil önce bu adamları durdurmaya uğraşırlar

Birileri satılmadan birileri gelmeyecek diye haber yapmadı mı daha rodop?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt