Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dennis’i alamayiz

form da oldugu dönem 25 milyon’a satabilirdi Brugge ama Kabul etmediler

simdi formsuz ve sorunlu yani kadroya giremiyor ama en az 7-8 milyon euro isterler

1,5 yillik kiralik olabilir belki Brugge icin de faydali olur bu

2022 de sözleşmesi bitiyor gözüküyor ve oyuncu pek yenilemeye sıcak bakmıyor deniyor hoş kulübününde yenileyeceğini düşünmüyorum

Bence en geç bu yaz elden çıkarırlar üçe beşe

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetimin birinci transfer hedefleri takimlarinda aylardir kadroya alinmayan oyuncular. Buna ragmen transferin ilk günü yine herhangi bir gelisme yasanmadi. Bu yönetim artik beceriksizlik sinirlarini coktan asti. Bundan daha kötü bir transfer komitemiz asla olmamisti.

Yönetimin birinci transfer hedefleri takimlarinda aylardir kadroya alinmayan oyuncular. Buna ragmen transferin ilk günü yine herhangi bir gelisme yasanmadi. Bu yönetim artik beceriksizlik sinirlarini coktan asti. Bundan daha kötü bir transfer komitemiz asla olmamisti.
Apoyu ara transfer yapsin

Okan
Dransfer-Dransfer-Marcao-Saracchi
Taylan-Aytac
Feg-Dransfer-Dransfer
Dransfer​

1,5 milyon getir desinler D'avilaya. Getirmiyorsa Belhandayi yedekden oyuna alalim tek. Degeri iyice düser ve iyi sözlesmede kapamaz sene sonu.

şuan da mevcut şartlar düşünüldüğünde gerek maddi açıdan gerekse ali koçla baş edebilitesi açısından bunu yapacak tek bir Galatasaraylı var o da kongre üyesi mi bilmiyorum coca cola ceosu Muhtar Kent

şuan da mevcut şartlar düşünüldüğünde gerek maddi açıdan gerekse ali koçla baş edebilitesi açısından bunu yapacak tek bir Galatasaraylı var o da kongre üyesi mi bilmiyorum coca cola ceosu Muhtar Kent

Cem uzan ama adam ülkeye gelemiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bodo'da ki forvet Boniface fena bir adama benziyor ama bu yıl sadece UEFA'da oynayıp ligde oynamamış. Acayip geldi bana acaba ligde yabancı sınırı mı var? yedeklerde dahi yok hiç bir maçta.

Yaz transfer döneminden az buçuk sorumluluk hisseden yönetim bu sabah transferleri indirmişti bile bunların dertleri twitter da forum da falan sesi çıkan taraftarı susturmak. İki üç gazeteci var her sıkıntıda bunları taraftarın üstüne salıyorlar.

Bodo'da ki forvet Boniface fena bir adama benziyor ama bu yıl sadece UEFA'da oynayıp ligde oynamamış. Acayip geldi bana acaba ligde yabancı sınırı mı var? yedeklerde dahi yok hiç bir maçta.

Transfermarkt'da sezonu kisin biten liglerde öyle gözüküyor. Bir sezon geriye bakmalisin o durumda. Herif son 5 macta ama kadroya girememis. Belki sakatmiydi? Yoksa baya mac yapmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt