- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
hala belhanda haberi yaparak ortamı rahatlatıyor.Takımda o kadar sorun var belhandaya mı geldi iş ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dennis’i alamayiz
form da oldugu dönem 25 milyon’a satabilirdi Brugge ama Kabul etmediler
simdi formsuz ve sorunlu yani kadroya giremiyor ama en az 7-8 milyon euro isterler
1,5 yillik kiralik olabilir belki Brugge icin de faydali olur bu
O kadar da destekledik ama bir halt olacağı yok.Paralari cukkaliyorlar iste. Kasimpasadan komisyonlari almislardir. Bir insan fiagneye 13 verir mi ya.
Çalışıyoruz evlat ne yapalım ayrıca Yazdım konya maçı sonrasi hep buradaydımdun niye yazmadin hic
Gizliden gizliye giyer kirletir diye Sneijder taşıtmaz bile o kekoya.Belhanda Sneijder’in ancak kramponlarını taşır.
Sut cekebilmen icin adam eksiltmen lszim renkdas cabukluk lazim. Biz cok duraganiz. 10 numaran sut ozurlu o baskaTakımda şut çekebilen futbolcu yok. Podolski takıma kazandırılmalı sezon sonu sözleşmesi bitiyor Sekidika + Ozornwafor verip alalım Necati etkisi yapabilir.
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Apoyu ara transfer yapsinYönetimin birinci transfer hedefleri takimlarinda aylardir kadroya alinmayan oyuncular. Buna ragmen transferin ilk günü yine herhangi bir gelisme yasanmadi. Bu yönetim artik beceriksizlik sinirlarini coktan asti. Bundan daha kötü bir transfer komitemiz asla olmamisti.
Dur kanka Allah aşkına ne gerek var. Müller var ya bizde. İyi niyetliymiş mücadele ediyormuş yeter bunlar. Hatta bazılarına göre bir forvet + Oğulcan lige baya baya yetermişDennis 1.5 yıllığına gelse çok iyi iş olur, sağ forvet oynar.
Nesini beğenmediniz yine.
şuan da mevcut şartlar düşünüldüğünde gerek maddi açıdan gerekse ali koçla baş edebilitesi açısından bunu yapacak tek bir Galatasaraylı var o da kongre üyesi mi bilmiyorum coca cola ceosu Muhtar Kent
3 tane skor yapacak hucumcu lazim. Birde defansif sert oyuncu. Anca oyle duzelirizDur kanka Allah aşkına ne gerek var. Müller var ya bizde. İyi niyetliymiş mücadele ediyormuş yeter bunlar. Hatta bazılarına göre bir forvet + Oğulcan lige baya baya yetermiş
Bodo'da ki forvet Boniface fena bir adama benziyor ama bu yıl sadece UEFA'da oynayıp ligde oynamamış. Acayip geldi bana acaba ligde yabancı sınırı mı var? yedeklerde dahi yok hiç bir maçta.