Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocaya iyi rakip hocalar lazim,sergen yalcin iyi bi rakip.onunda fisini cekecegiz🙂

bizim iş bitirici şükrü hanedar nerlerde bi işin ucundan tutsun irfan'a yapışssın wp'dan

Ben sene başı kesin yerim diye düşünüyordum ama çok sakin kaldım ilginçtir
Bu sene başında çok güzel oyaladılar bizi. Fatih hoca da sezon başında iyi oynatarak başlayınca reaksiyon az oldu. Şu an rakiplerin transfer haberlerini gördükçe sinir katsayım artıyor. 20 transfer yapan fb hala transfer peşinde bizimkiler 10 tl bütçeyle onyekuru istemeye gidiyor.

Tribünde olamamak üzüyor. Galatasaray a ve hocaya destek olmayı hiç bu kadar istememiştim

Onyekuru Sorloth İrfan can uc adam alican ama ucude kemik gibi olcak bu admalari alamayiz ama ornek olarak soyluyorum elli tanr transfer degil nokta atisi yapican

Zamanında ucuzken almadık geyiğine hiç girmiyorum ama zamanında doğru işler yapsaydık şu an bile basar parayı alırdık şu adamları.

Maicon ,belhanda,diagne,Emre akbaba dörtlüsüne 35 milyon Euro para harcadık hepsi yeteneksizin önde gideni.

Gomise 500 bin Euro vermeyip 13 milyon Euro’ya diagne bir ton yıllık ücrete de falcaoya harcadık bu eşekliği yapmasaydık sezon sonu gomisi emekli eder yerini sörloth ile doldururduk

Sneijder’i yok edip yerine 10 milyon Euro belhanda 4.5 milyon Euro Emre akbaba alındı
Sneijder en az 2 sene daha oynayabilirdi bizden gidince çöktü adam. Şimdi o paralar boşa harcanmasaydı irfanı da alırdık , onyekuruyu da

Elimizde 35 milyon Euro olsaydı Sörloth,onyekuru,irfan ı her türlü alırdık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu devre arası yapacakları hamleler yönetimin bir anlamda kaderini belirleyecek iki seçenek var ya Fenerbahçe'nin Ali koçu gibi siterim faynenşıl feyir pileyini deyip açıp agzini yumup gözünü Allah ne verdiyse dolduracaklar takıma mesela 4 kaliteli yabancı alacaklar ya da hiç transfer yapmayıp Mayıs ayına lige havlu atınca yapılacak seçimde defolup gidecekler kendileri bilir apo ile Mustafa Cengiz'in suyu iyice ısındı transfer yaparlarsa ve mayistaki seçime lider girersek o zaman bir ihtimal tekrar seçilme olasiliklari var

Bu devre arası yapacakları hamleler yönetimin bir anlamda kaderini belirleyecek iki seçenek var ya Fenerbahçe'nin Ali koçu siterim faynenşıl feyir pileyini deyip açıp agzini yumup gözünü Allah ne verdiyse dolduracaklar takıma mesela 4 kaliteli yabancı alacaklar ya da hiç transfer yapmayıp Mayıs ayına lige havlu atınca yapılacak seçimde defolup gidecekler kendileri bilir apo ile Mustafa Cengiz'in suyu iyice ısındı transfer yaparlarsa ve mayistaki seçime lider girersek o zaman tekrar seçilme ihtimalleri var
28 ocakta toplantı olur kadro yeterli diye karar çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt