Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
10 mye teklif var zaten. 12-13e satmaya zorluyorlar crystal palace afbli bir arkadaşım var kongre üyesi ozan 10 milyona gitti diyor ne kadar doğru bilemiyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 mye teklif var zaten. 12-13e satmaya zorluyorlar crystal palace afbli bir arkadaşım var kongre üyesi ozan 10 milyona gitti diyor ne kadar doğru bilemiyorum..
Bu sene başında çok güzel oyaladılar bizi. Fatih hoca da sezon başında iyi oynatarak başlayınca reaksiyon az oldu. Şu an rakiplerin transfer haberlerini gördükçe sinir katsayım artıyor. 20 transfer yapan fb hala transfer peşinde bizimkiler 10 tl bütçeyle onyekuru istemeye gidiyor.Ben sene başı kesin yerim diye düşünüyordum ama çok sakin kaldım ilginçtir
Vallahi ha, daha hiç saydırmadım ben de.Ben sene başı kesin yerim diye düşünüyordum ama çok sakin kaldım ilginçtir
İnanılmaz, nasıl satıyorlar bu paraya ya
Şu pandemi saçmalığı olmasaydı çoktan gidiyorlardı da dua etsinler kongreler yasakVallahi ha, daha hiç saydırmadım ben de.
Yönetim gider artık umarım da rahatlar bu takım.
Dmc almadan bu takim ilk 5e giremez. Defans kotu ama onlari kotu gosteren yumusak orta sahaOnyekuru Sorloth İrfan can uc adam alican ama ucude kemik gibi olcak bu admalari alamayiz ama ornek olarak soyluyorum elli tanr transfer degil nokta atisi yapican
Doğrudur bence. Eljif Elmas tarzı örnekler var. Boktan Muric bile kaç paraya gitti. Büyük başarı.Umarım bizim arkadaşı yemişlerdir
Onyekuru Sorloth İrfan can uc adam alican ama ucude kemik gibi olcak bu admalari alamayiz ama ornek olarak soyluyorum elli tanr transfer degil nokta atisi yapican
Arkadaş da premier lig demişti kulübü sormadım ama10 mye teklif var zaten. 12-13e satmaya zorluyorlar crystal palace a
28 ocakta toplantı olur kadro yeterli diye karar çıkarBu devre arası yapacakları hamleler yönetimin bir anlamda kaderini belirleyecek iki seçenek var ya Fenerbahçe'nin Ali koçu siterim faynenşıl feyir pileyini deyip açıp agzini yumup gözünü Allah ne verdiyse dolduracaklar takıma mesela 4 kaliteli yabancı alacaklar ya da hiç transfer yapmayıp Mayıs ayına lige havlu atınca yapılacak seçimde defolup gidecekler kendileri bilir apo ile Mustafa Cengiz'in suyu iyice ısındı transfer yaparlarsa ve mayistaki seçime lider girersek o zaman tekrar seçilme ihtimalleri var
Gördük rdash geç kaldın bu sefer yawSergen Yalçın: "Mandzukic'le ilgileniyoruz. Şartlar uygun olursa, transfer olabilir."
En az Vedat'in gitmesi kadar sevinirim.Zannedersem Tiam ve Gustavo'ya da teklif var deniyor.Onlari da satarlarsa artık veteran bir kadroyla yollarına devam ederler.fbli bir arkadaşım var kongre üyesi ozan 10 milyona gitti diyor ne kadar doğru bilemiyorum..
10 milyona Ozan'ı satsalar aynı paraya Ozan'dan 5 kat kaliteli topçu bulunur. İyi filan değilEn az Vedat'in gitmesi kadar sevinirim.Zannedersem Tiam ve Gustavo'ya da teklif var deniyor.Onlari da satarlarsa artık veteran bir kadroyla yollarına devam ederler.
Uyumuyoz!! Ya transfer ya ölüm!!Yatın uyuyun bu adamlardan filan transfer beklemeyin