Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mandzukic tam bizim ligin forveti.

Alırlarsa iyi iş çıkarır.

Mandzukic
Aboubakar
Larin
Güven

Para onlarda da yok ama kurdukları forvet hattına bak bir de bizim forvet hattına bak.

Falcao (sakat)
Babel (El Freni)
Diagne (Bunu açıklayacak bir kelime veya cümle yok)
Oğulcan (Bu dörtlü içinde oyuna en çok katkı veren)

Caladasarayda dransfer bidmez.
Hadi başkanım yap şovunu.

Birinin başkanı çıkar Mesut Özil’i istiyoruz der ötekinin hocası mandzukic der fiyat yükselmez

Bizim medyada bilmem ne ülkesinin 2. Ligindeki 100 bin euro’luk 20 yaşındaki bebeyle ilgileniyoruz ama isim vermem fiyat yükselir der :asd:

Apo bizim medyayı avcunun içine almış habire balon haber pompalayıp dursunlar bakalım yatacak yeriniz yok satılık kalemler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mandzukic tam bizim ligin forveti.

Alırlarsa iyi iş çıkarır.

Mandzukic
Aboubakar
Larin
Güven

Para onlarda da yok ama kurdukları forvet hattına bak bir de bizim forvet hattına bak.

Falcao (sakat)
Babel (El Freni)
Diagne (Bunu açıklayacak bir kelime veya cümle yok)
Oğulcan (Bu dörtlü içinde oyuna en çok katkı veren)
:asd:

10 milyona Ozan'ı satsalar aynı paraya Ozan'dan 5 kat kaliteli topçu bulunur. İyi filan değil
Ali Koç mu?😂😂😂Üç sezonda 40 transfer yapıp sürekli transfer yapıyorlar.Sonuç;yine yeni transferler.O yüzden iş yapan oyuncuları elden çıkarmaları hep eksi yazar.Vedat'in parasına 4-5 forvet aldılar hâlâ Vedat gelsin derdindeler...Bizde de benzer durumlar var,giden hiçbir oyuncunun yeri dolmadı.

EMİR İSLAM

@emir_emirslam1

·
14d

Onyekuru kiralık sezon sonu zorunlu satın alma ile alınmış bonservis bedeli 4.5 milyon Euro cska Moskova'da istemişti onyekuru reddetti hayırlısı olsun!!! (Dış basın)

Bu gün bu Onyekuru bitti haberini bir çok kişi verdi. Bitti herhalde gerçekten olacağına inanmıyorum ama genç zıpkın bir forvet Jonas Wind veya Jörgen Strand Larsen gibi birde Belhanda yerine Filipe Soares + Taylan'a yedek ile çok iyi bir transfer dönemi olur ama bunlar arasında olursa sadece Onyekuru olursa olur gibi duruyor onun dışında bir transfer yağacağımızı sanmıyorum hatta onu da alamazsak şaşırmam.

Diagne sezon sonuna kadar duzenli olarak oynarsa en az 15 golu olur gibi ama maalesef oyun icindeki performansi hic kimseyi tatmin etmiyor.

EMİR İSLAM
@emir_emirslam1

·
14d

Onyekuru kiralık sezon sonu zorunlu satın alma ile alınmış bonservis bedeli 4.5 milyon Euro cska Moskova'da istemişti onyekuru reddetti hayırlısı olsun!!! (Dış basın)

Bu gün bu Onyekuru bitti haberini bir çok kişi verdi. Bitti herhalde gerçekten olacağına inanmıyorum ama genç zıpkın bir forvet Jonas Wind veya Jörgen Strand Larsen gibi birde Belhanda yerine Filipe Soares + Taylan'a yedek ile çok iyi bir transfer dönemi olur ama bunlar arasında olursa sadece Onyekuru olursa olur gibi duruyor onun dışında bir transfer yağacağımızı sanmıyorum hatta onu da alamazsak şaşırmam.
4.5 ipsiyon cok iyi. Ama umarim 1.5 sene kira olur

Bulunur da fb bulamaz. İrfan Can alırlar en fazla.
Yine aynı oyuncular değiller.Bizde sürekli aynı hatayı yapıyoruz.Örneğin Gomis fizikli, kuvvetli, sırtı dönük top tutan bir forvet tipi.Yerine alınan oyuncular tamamen farklı tipte.O zaman sen de farklı bir oyun oynamak zorunda kalıyorsun ki bu da extra zaman, çalışma vs demek.O süreçte kaybedilecek puanlar ile ligden kopuyorsun zaten.

Diagne sezon sonuna kadar duzenli olarak oynarsa en az 15 golu olur gibi ama maalesef oyun icindeki performansi hic kimseyi tatmin etmiyor.

Böyle devam etse rahat 20 olur ama işte isterse 40 atsın yine teklif gelmez bence.

Herkes artık oyun içi katkısına göre fiyat veriyor.

Şaka yapmıyorum Diagne'den 5 milyon bonservis geliri alsak benim için tamamdır.

Ozan'ın satışını çöpe atmış oluyoruz ama hiç yoktan iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt