Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20210106-221912_Twitter.webp
2015 bjekasi,hamza hocam morartmis arada

Oynanmiyor bjk souza atiba, fener gustavo ozan ile oynuyor onlar mal mi? Biz fernando ve melo ile rahat sampiyon olduk tesaduf mu?
Fernando gibi dmc olacaksa gelsin oyun akli top kesmesi kademe bilgisi yumusak bilegi eski tip dmc alinacaksa karsiyim istemem taylan oynasin

Bu konuşmadan sonra Sergen hasic i Kayseri maçında son yarım saatte oyuna almış bugünde son 15 dk kala..

Hatay’a karşı son 3 dkda oyuna girip yeteneğini gösteren Kerem hala 90+5 de oyuna giriyor ve yeteneğini göstermeye çalışıyor :asd:

Fatih hocam neden sen böyle oldun , Sergen bile senden daha insaflı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tyler boyd
lens
douglas
mirin
lajic

gibi cöpleri kadro disi birakip transfer yaptilar..

Şu durumda yönetime söven arkadaş olursa verilecek cezalara indirim uygulansın.

Bu arada bjk daha gecen kayseri ve sivas macini hakemle aldi,dogru duzgun pozisyona girmeden.ve top oynamadıklarını soyleyip,hakemle kazandiklarini soyledik durduk.
Simdi 1 macla hava degisti,çünkü bu ligde futbol takip eden kitle böyle,yarin yine değişeceksiniz,2 hafta sonra yine fatih terim babam olcak falan

Podolski nin Ersun la bi sıkıntısı var belli apaçık. Acaba diyorum necati etkisi yapar mı? Tabi sadece ona güvenerek yola çıkılmaz as bir forvet lazım mutlaka

2021 de daha cok degiseceksiniz,hele su ocak sonu ve subat gelsin de sergeni,bjkyi,feneri bi görelim :)

Diagne bu istatistikleri belcika liginde yapsaydi Anderlecht, Club Brugge veya Genk takimlarindan birinde inan en az 10 milyona satilirdi. Ne oyuncular buyuk paralara gittiler, menajer ile sadece oyuncu almak icin temas kuruyoruz, bir kac menajere yetki versen iyi paraya satilir. Everton Cenk Tosun’un transferinden vazgecmek uzereyken transfer gorusmelerini yuruten menajer Everton’u ikna etti ve parayi basip aldilar.

Yani benim aklım almıyor artık Maicon'u bile 3 milyona zor sattılar Gomis keza öyle...

Bir şekilde gelir elde etmemiz lazım ama sanki bom boş geçiyor günler.

Ben bu kadar koltuk sevdali gormedim bu kadar hasta olacagim ve agla baskanlik yapacagim.Hic isim olmaz .Cengiz Bey ne kadar da koltuk sevdalisiymis.

Ya ne alakasi var adamlar aralikta secim karari almisti pandemi engel oldu.

Secildi 3 ay sonra yine secime gitti.

Hee hatalari var. En basta abdur ve yusufla devam etmesi.

Ama eger pandemi olmasaydi 3 te 3 sampiyon olacakti.

GS da Alp yalmandan beri ust uste bu kadar kar aciklayan yonetim yok.

Yani hata yapani imha etme , linç etme ,Mob Rules olayi cok ciddi bizde.

Secim ilan ettiginde en ciddi baskan adayi da ancak Burak Elmas yaw!!

Melo, Sneijder, Gomis, Fernando gittiginde burada bayram vardi.

Ayni sekilde Diagne, Falcao, Belhanda geldiginde de!

O yuzden biraz sakin olmak lazim.

Mesut a karşılık acil misilleme yapıp Aytaçı almamız lazım üstüne de salihi aldıkmı bittiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt