Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuruyu 4.5 a vermeleri komik degil mi. Aklima turlu turlu seyler geliyor. Bir sorunu mu var acep. Yada yalan haber
Yok Biz şu an 5'e Diagne'yi vermez miyiz? Bu da aynı hesap. Orada adam hiç oynamadı ve kadro dışı çok para vermiş olabilirler ama tutmadı yani Diagne hesabı işte.

Herkes kalecileriniz yetersiz mutlaka kaleci almalısınız dedi. O hayır genç kalecilerimize güveniyoruz kaleci almayacağız dedi. Herkes Caner’i nasıl bırakırsınız dedi. O ben Rıdvan’a güveniyorum dedi. Korkmadı,gençleri oynattı ve gençleri kazandı da. Beşiktaş’ın şu an gençlerden, kaleci ve sol bekten tasarrufu en az 10 M €. Herkesin Beşiktaş’ın oyuncusu değil dediği Larin’den golcü çıkarttı adam. Genç Hasic'ten yıldız oyuncu yaratacak. Fatih terim eskidi kocadi artık. Sergen Yalçın'ın eline su dokemez.
üstad tamam 15 defa aynı şeyi yazdın ezberledik ikna olduk.
lütfen

Yok Biz şu an 5'e Diagne'yi vermez miyiz? Bu da aynı hesap. Orada adam hiç oynamadı ve kadro dışı çok para vermiş olabilirler ama tutmadı yani Diagne hesabı işte.
Diagneni bonservisi gercekci degildi. Onyekuru 15 etmese en kotu 8 eder.

beşiktaşın ilk golüne dikkat edin, sağ taraftan yaptıkları atağı biz son 3 maçta 50 kez yapmışızdır ancak o şekilde tek pas oldu(oğulcan-diagne golü)
sarachi ve linnes nasıl oluyorsa ısrarla oyuncumuz olmayan bölgeye atıyor yada bizim forvetlerin alayı mal düzgün pozisyon alamıyor.

Ozan Kabak i yıllarca yetiştir emek ver sat ama tüm parayı bu adama göm..

Tarla parasını bir gecede pavyonda yiyen dayılardan farkı yok bu olayın..
Bunlar yaza diagneyi araplara gömeriz transfer parasını yazın kullanırız diye düşündü ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Ne diye gidip 2.2m euro maaş veriyon o adam böyle bi maaşı bulmuş araplara gider mi daha

FFP yi bahane edip transfer yapmıyorlar Alanya'nın aldığı Davidson, bareiro, bakasetas, Malatya'nın kiraladığı Tetteh, Karagümrükun aldığı ndao biglia Kasımpaşa in kiraladığı drinkwater Hatay'ın aldığı boupendza 8 oyuncu saydım 25 yaş ortalamasi toplasan 1 milyon Euro maliyeti yok sonra soranlara bizde ffp var yersen

Fatih hoca eski formunda olsa atakanı çok sağlam topçuya çevirirdi.Tam hocalık topçu koy 500 dakika deli gibi mücadele etsin

Kendimize yazık ediyoruz futbol izleyerek diyorum bazen sahada 11 kişi bizim ömür boyu kazanamayacagimiz parayı bir kaç maçta kazanıyor hiç ruh istek hırs yok bizde evde kendimizi paraliyoruz.Yonetim desek adamlar reklam peşinde .
Boşuna kendimize eziyet ediyoruz
Taraftar olmasam bizim ligin lsini izlemem. Futboldan başka her şey var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt