Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Nerede bildiri mi yayinladilar paylaşır mısınAha ultraslan yönetime atar yapmaya çalışmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede bildiri mi yayinladilar paylaşır mısınAha ultraslan yönetime atar yapmaya çalışmış
Nerede bildiri mi yayinladilar paylaşır mısın
Yok Biz şu an 5'e Diagne'yi vermez miyiz? Bu da aynı hesap. Orada adam hiç oynamadı ve kadro dışı çok para vermiş olabilirler ama tutmadı yani Diagne hesabı işte.Onyekuruyu 4.5 a vermeleri komik degil mi. Aklima turlu turlu seyler geliyor. Bir sorunu mu var acep. Yada yalan haber
üstad tamam 15 defa aynı şeyi yazdın ezberledik ikna olduk.Herkes kalecileriniz yetersiz mutlaka kaleci almalısınız dedi. O hayır genç kalecilerimize güveniyoruz kaleci almayacağız dedi. Herkes Caner’i nasıl bırakırsınız dedi. O ben Rıdvan’a güveniyorum dedi. Korkmadı,gençleri oynattı ve gençleri kazandı da. Beşiktaş’ın şu an gençlerden, kaleci ve sol bekten tasarrufu en az 10 M €. Herkesin Beşiktaş’ın oyuncusu değil dediği Larin’den golcü çıkarttı adam. Genç Hasic'ten yıldız oyuncu yaratacak. Fatih terim eskidi kocadi artık. Sergen Yalçın'ın eline su dokemez.
Diagneni bonservisi gercekci degildi. Onyekuru 15 etmese en kotu 8 eder.Yok Biz şu an 5'e Diagne'yi vermez miyiz? Bu da aynı hesap. Orada adam hiç oynamadı ve kadro dışı çok para vermiş olabilirler ama tutmadı yani Diagne hesabı işte.
Bunlar yaza diagneyi araplara gömeriz transfer parasını yazın kullanırız diye düşündü ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Ne diye gidip 2.2m euro maaş veriyon o adam böyle bi maaşı bulmuş araplara gider mi dahaOzan Kabak i yıllarca yetiştir emek ver sat ama tüm parayı bu adama göm..
Tarla parasını bir gecede pavyonda yiyen dayılardan farkı yok bu olayın..
Bu seneyi unutup gelecek seneler için yapilanacagiz doğrusu bu.Ne yapacağız biz ya, 2-3 teansferde yetmeyecek bu takıma
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
PAvyonda yine zevk almistir o dayilar. Biz aci cekiyoruzOzan Kabak i yıllarca yetiştir emek ver sat ama tüm parayı bu diagne denen adama göm..
Tarla parasını bir gecede pavyonda yiyen dayılardan farkı yok bu olayın..
Taraftar olmasam bizim ligin lsini izlemem. Futboldan başka her şey varKendimize yazık ediyoruz futbol izleyerek diyorum bazen sahada 11 kişi bizim ömür boyu kazanamayacagimiz parayı bir kaç maçta kazanıyor hiç ruh istek hırs yok bizde evde kendimizi paraliyoruz.Yonetim desek adamlar reklam peşinde .
Boşuna kendimize eziyet ediyoruz