Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crivelliyi belki de forumda ilk öneren kişi benimdir de crivelli tarzında 2-3 milyona alabileceğin bir sürü oyuncu bulursun illa niye ülke içindekilerin almasını bekliyoruz. 2-3 milyon da bulunmayacak para değil yahu isteyen her türlü o parayi yaratir. Ama istemek önemli.
Sçout ecubumuz ve hocamız çok iyi diyipte gidip basaksehir, kasımpaşa, alanyaspor, kayserispor dışında kulüplerden oyuncu alamamamiz şopar işi.
Bu bir degil iki değil 5.kez aynı bok yeter daha sadece transfer döneminde oyuncu ikna etsin diye 2 ay calstirip 500 bın bı herife versek floryaya her gün uçak iner.

Haci çok saçma şeyler olmakta.
Oyuncu menajerlerine kardesim ben belhanda için 3-4 istiyorum üstü senin desen yazın para yaratirdi belki.
Ya herşeyi geçtim doğru borçlanarak paradan daha çok para kazanırsın yapılması gereken aslında bu.

Borçlanarak falcao alınmaz ama borclanarak onyekuru alınır. Bu ise böyle baktigimiz sürece mükemmel işleyen sisteme döner. Senede borç olarak kulübe bir sekilde 10m sokarsin bununla 2 -3 kelepir dusurursun sonra bu oyuncular kendi değerini katlarken yanındaki oyunculari da katlar(diagne-marcao-luyindma-taylan-emre vs) sonuç ne olur 10 milyonu beklemedigin bir yerden çıkarmış ekstra bir sürü potansiyel satış yapabileceğin oyuncuya sahip olursun.
O kiralik- bu yasli- diğeri sakat oyuncu doldurup hadi pes oynuyoruz kafasını yasarsan eldeki oyuncular da bok olur.

luyindama 14 sat
falcao,belhanda defolsun devre arası

diagne+yunus+3m=irfan
luis abram
a.musa
niasse
onyekuru
nakamba
trazege

Yahu yazın belhanda-falcao- babel-sener 4lusune kardeşim bonservisini veriyorum defolun diye anlaşma zemini harcasan şu an 11 milyon Euro kasanda olurdu.
Biz bu paraları köpek gibi boşa atıyoruz sonra da para yok yaratamiyoruz diyoruz, yaratıyoruz kardeşi bir sekilde bu paralar çıkıyor yapılacak olan bunu bonservis olarak kulübe sokmak ve kullanabilmek.
Gölün ortasinda yemsiz olta atıp balık takılsa diye beklemekten farkımız yok.

oldu mu şimdi renktaş hayal kurmak bedava tabi

Muslera
Tete Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Trezeguet İrfancan Nakamba Onyekuru
Ahmed Musa
Kardeşim hayal de kur ama bu belhanda kabus futbol katili .Hoca hala nasıl ısrar ediyor bunun takıma katkısı 0 .takım 10 kişi oynuyor yazık ya .

Inadina luyi oynatmali, o hatasindan sonra telafi etmek isteyecektir. Ancak böyle kazanabilirsin oyuncuyu. Donktan biktim, ayagina top geldimi ayrilmayi bilmiyor önce sag sola cevirecek 10 metre topu sürecek sonra Pas atacak. Resmen maci sogutuyor kopyasi Belhanda.

Yahu yazın belhanda-falcao- babel-sener 4lusune kardeşim bonservisini veriyorum defolun diye anlaşma zemini harcasan şu an 11 milyon Euro kasanda olurdu.
Biz bu paraları köpek gibi boşa atıyoruz sonra da para yok yaratamiyoruz diyoruz, yaratıyoruz kardeşi bir sekilde bu paralar çıkıyor yapılacak olan bunu bonservis olarak kulübe sokmak ve kullanabilmek.
Gölün ortasinda yemsiz olta atıp balık takılsa diye beklemekten farkımız yok.
bravo renktaş çok doğru bir konuya değindin bakın Beşiktaş'a disiplinsiz vurdumduymaz takımın düzenini bozan İsimat-mirin, Doughlas, Tyler Boyd, Lens ve Llajici bir kalemde sildiler. Bu 5 oyuncuyu satabildiler mi yok 5 kuruş kazanamdılar ama senin dediğin gibi bonservisini veriyorum defolun gidin diye anlaşma zemini harcadılar olmadı kovdular ve yerine gelen oyunculara bak ghezzal, rosier, aboubakar falan yap sen de aynısını belhanda-falcao-babel-şener 4'lüsüne gönder bir şekilde kaynak yarat maaşlarından kurtul ama nerede bizde onu yapacak beceriksiz yönetim

CRIVELLİ bizim oyun yapımıza uygun, çok efektif bir isim değil ama takım oyununa da katkı verir;
Sözleşme uzatım konularında ise en kötü senaryo düşünsek ki ben Muslera hariç karşıyım, Muslera 3.575.000 euro'dan max. 2 milyon euro'ya düşürülerek uzatılabilir.

Fatih Kuruçuk,Furkan Bayır,Salih Uçan,Aytaç Kara,İrfan Can Kahveci, Ali Akman falan derken yerlileşme artıyor ayrıca mecburuz, euro 9 şuan türk oyuncu ağırlıklı olmak lazım

Luyi oynatmiyorsa emini denemeli azicik bi riske girsinler artik, kayip edecek ne kaldi. Ancak kazanabilirsin. Digeride kerem. Taylanda bu riske girildi zararmi oldu?

Crivelli Mrivelli yazip durmayin istirham ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt