Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crivelli saha da deli gibi pres yapan, ayı gibi herif. Ceza sahasında da oldukça aktif.

Adam boğa gibi. Elmander istiyorsak, al sana yeni Elmander.

Ben çok beğenirim Crivelli'yi ama sanmam Başakşehir ve Okan Buruk bırakmaz.
diagne oraya gidecek zaten crivelli yerine crivellide yedek kaç haftadır dembaba var guldbransen var

herhangi biri satılırsa gidip 10 milyona boupendza'yı alırız sonra 2 ayda dünyanın en kötü futbolcusu ilan edip berat özdemir için trabzona takasta veririz.

Teklif güzel gençleri çıkarıp emre akbabayi eklemek lazım. Üzerine de seneye 7 milyon Euro verelim bu oyuncuları alıyor diye hediye babında.
bu daha mantıklı. emre akbabayı kabul ettirirsek büyük iş yapmış oluruz. para miktarını da biraz düşürmek lazım

Crivelli saha da deli gibi pres yapan, ayı gibi herif. Ceza sahasında da oldukça aktif.

Adam boğa gibi. Elmander istiyorsak, al sana yeni Elmander.

Ben çok beğenirim Crivelli'yi ama sanmam Başakşehir ve Okan Buruk bırakmaz.

Luyindama'nın IQ seviyesinden bahsedip Crivelli gibi bir oyun zekası yoksununu önermek de tam senden beklenecek hareket tebrik ederim.

emin bayram yerine alt yapıdan bi tane bile uzun boylu stoper çıkmıyorsa altyapıyı kapatalım ileri oyuncusu demiyorum stoper diyorum stoper yetiştirmek zor değil 10 sene top oynatsan sağlam bi stoper yetiştirirsin

Duyum filan değil kendi şahsi fikrim İrfan’ı biri alırsa oda Fener olur yada Avrupa’ya gider bize geleceğini hiç sanmıyorum...

crivelli koşsun pres yapsın diye yardımcı forvet maksadıyla alınıp yanına baba bi santrafor alınacaksa lafım yok. ama tek başına çok yetersiz kalırız gol yollarında

Elmander o dönem oyun zekası takımda en yüksek oyunculardan birisiydi, sürekli koşan, mücadele eden diye lanse etmek de garip.

EPL'de 8 numara oynatılmış adamdan bahsediyoruz.

Elmander ile Crivelliyi kiyasalamak Elmandere hakarettir zaten

Başakşehirin bundan haberi varmıdır acaba...
Göksel Gümüşdağ akıllı adam Diagneyi filan almaz boşuna hayal kurmayın...

sezon basinda 15-20 milyon Luyindama diyen millet simdi iyice cöp ilan etti yazik

Evet sıkıntı bu zihniyet zaten

Maçı sadece haklı çıkmak, kendi sevmedikleri kötü oynasın diye izleyen bir avuç mal var.

Marcao'ya zamanında edilen laflar da hatırlarda.

Neyse böyle yönetime, böyle taraftar zihniyeti müstehak, yönetime bok atan taraftarların bir çoğu onlardan 10 kat beter bir zihniyete sahip.

akılları varsa hemen şimdi teklif etsinler luyindama + diagne + yunus + atalay + 5m euro = İrfancan + visca + crivelli

muslera

sağ bek-donk-marcao-saracci

taylan

seri irfan

feghouli onyekuru

cri

Diagne + Ömer + Akbaba + Atalay + Yunus + 1M == İrfan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt