Berk Özkaya
Sarı Üye
- 23 Aralık 2013
- 526
- 327
- 933
Rodop'un dediği isim M.Mohamed imis; o da Fransa'ya gidecek büyük ihtimal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodop'un dediği isim M.Mohamed imis; o da Fransa'ya gidecek büyük ihtimal.
Kume dusme mucadelesi veririz sakasi yokÖnümüzdeki 2 maci kaybedersek transfer yapmayalim. Falcao babel belhanda gibi adamlari yollayip bütçe açalım
Lütfen birak bu isleri artik :-)Cok ilginc bi bjk maci oynyacagiz saat 19:00 da ise mac![]()
ULTRASLAN ayarı bakalım ne kadar etki edecek...
Cengiz adayligini aciklamadi mi ztn ?Bu adamlar göreve devam etmek istese erken seçim kararı almazlardı.
İlk hedefleri ibra olmak. Ancak şampiyon olursak seçimde aday olurlar.
Bu transfer sezonunda da ffp deleceklerini sanmıyorum anca takas yada 6 ay ödemesiz kredi kafasında adam alabilirlerse olur.
1 yada 2 tane bedava kiralık vermeyi kabul eden birileri çıkarsa transfer yaparlar
Bu adamlar göreve devam etmek istese erken seçim kararı almazlardı.
İlk hedefleri ibra olmak. Ancak şampiyon olursak seçimde aday olurlar.
Bu transfer sezonunda da ffp deleceklerini sanmıyorum anca takas yada 6 ay ödemesiz kredi kafasında adam alabilirlerse olur.
1 yada 2 tane bedava kiralık vermeyi kabul eden birileri çıkarsa transfer yaparlar
Cengiz adayligini aciklamadi mi ztn ?
Kadroya bakıyorum bide fikstüre 4-5 maç sonra 9.-10. sıraya düşeriz...
Beşiktaş
Antep
Başakşehir
Fenerbahçe
burdan imkanı yok çıkamayız...
Geçen senenin sonu gibi artık galibiyet alamayız uzun bir süre. Ben boşuna bırakmadım maç başlığımızı.Bi de hataya 3 atan gencleri de yenebilecegimize ihtimal vermiyorum.
En iyi ihtimal 1 puan.
Doğruysa mantıklı geldi bana yunus da atalay da bizde oynayamaz ama yalan gibi 5 milyon yok çünkü biri satılırsa bilemem ama