Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop'un dediği isim M.Mohamed imis; o da Fransa'ya gidecek büyük ihtimal.

Kadroya bakıyorum bide fikstüre 4-5 maç sonra 9.-10. sıraya düşeriz...

Beşiktaş
Antep
Başakşehir
Fenerbahçe

burdan imkanı yok çıkamayız...

Bugunde onyekuruyu transfer ederiz

ULTRASLAN ayarı bakalım ne kadar etki edecek...

Bu adamlar göreve devam etmek istese erken seçim kararı almazlardı.

İlk hedefleri ibra olmak. Ancak şampiyon olursak seçimde aday olurlar.

Bu transfer sezonunda da ffp deleceklerini sanmıyorum anca takas yada 6 ay ödemesiz kredi kafasında adam alabilirlerse olur.

1 yada 2 tane bedava kiralık vermeyi kabul eden birileri çıkarsa transfer yaparlar

Bu transfer sezonunda da ffp deleceklerini sanmıyorum anca takas yada 6 ay ödemesiz kredi kafasında adam alabilirlerse olur.

1 yada 2 tane bedava kiralık vermeyi kabul eden birileri çıkarsa transfer yaparlar
Cengiz adayligini aciklamadi mi ztn ?

ultraslan sağlam ayar vermiş yönetime.

Şimdiye kadar yönetime toz kondurmuyorlardı, onlarda artık daha fazla tahammül edemediler.

Başkan ultraslanı kaybetmeyi göze alamaz, mutlaka olumlu bir tepki vereceklerdir.

Erken seçim kararı almaları muhalefetin gazını almak içindi. Herkes biliyordu Pandemi döneminde bunun mümkün olmadığını. Göstermelik bir karar alındı. Başkan ilk seçimde yeniden aday olacak. O koltuğu bırakmak öyle kolay değil.

Cengiz adayligini aciklamadi mi ztn ?

'' Sağlığım el verdiğince diye hatırlıyorum ben '' , bu pandemi sürecinden kasım ayında açıklanan aralık ayının sonunda yapacağız denilen durum yaklaşık 2-3 hafta öncesinden yasaklarından gelmesi ile beraber rafa kalktığı için bence biraz havada kaldı. Evet kesin adayım diye hatırlamıyorum abi yanlışım varsa af fola. Açık bıraktı bilerek sonuçlara göre camianın kendisine olan tavrına göre girip , girmeyecekti gibi sanki

Takım 2 maçta dağıldı geçen hafta Trabzon'u yendiğimizde herkes şampiyonluk naraları atıyordu noldu birden 180 derece döndünüz bu lig daha çok su kaldırır ama görünen köy de kılavuz istemez takımın sorunu oyuncu kalitesizliğinden daha çok oyuncuları iyi yönetememekte iyi hazırlayıp oynatamamakta. Paris maçında Mpabbe'ye geçit vermeyen Luyindama nasıl oldu da birden Konyalı 22 yaşındaki çömez Erdon Daci tarafından madara edildi. Şampiyonlar liginde bir aralar gol kralı olmuş ve takımda yıllık 5 milyon euro kazanan Falcao nasıl oldu da ilk yarıda 15 maç sakatlık nedeniyle oynamadı. Kırk yılın başında alt yapıdan bir oyuncu çıkaracağız diye göbeğimiz çatladı Ozan Kabak'tan gelen 13 milyon euronun tamamını nasıl oldu da ligin en kazma forveti Diagne'ye gömdük. Daha sayılacak çok şey var da neyse şimdilik susalım ya sabır

Şampiyonlar liginde 2 kez gol kralı olmuş Falcao ilk yarıda oynadığımız 17 lig maçının yarısından fazlasında sakatlığı nedeniyle oynamamışsa ben bunu Falcao'ya değil onu oynatamayan teknik ekibe ve ilk başta böyle olacağını hesaplamadan alan yönetime yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt