Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşme uzatım haberlerini okuyorum da; illa uzatacaksak
Belhanda için 3.350.000 euro olan sözleşmesine max. 1.750.000 eur,
Emre Akbaba 1.750.000 euro olan sözleşmesine max. 750.000 eur,
Muslera için ise 3.575.000 euro olan sözleşmesine max. 2.000.000 eur öneririm..
Belhandays 1 euro fazla

Bi duyum aldım. Gelenler ve gidenler olabilirmiş. Gidenler olmadan gelenler olmayacakmış. Tezgahı açtık Satış yapmayı bekliyoruz. Ürünlerimiz akşam pazarına kalırsa satışı da iptal ederiz

2 senedır gelenlerde gıdenlerde olabılır denıyor daha goremedık

36 taksitle harıl harıl oyuncu arıyorlar şu anda iPhone bile daha kısa taksit yapıyor, yurtdışından oyuncu alamamanin sebebi bu , ancak Anadolu kulüpleriyle bu şekilde uzun vadeli ödeme takas şeklinde transfer yapar bu acemiler , çok uyanık iki adamımız var kıymetini bilin , Albayrak ve Yusuf, olan biteni değilde görmek istediğini görmek fb ve bjk taraftarına has bı özelliktir , boşu boşuna süslü kadro 11ler kurmayın derim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hava toplarinda iyi degil denilen Marcao Donk’dan mac basina daha fazla hava topu kazanmis demistim. Gecen sezon da Marcao daha fazla hava topu kazanmis.

2020-2021 sezonu - Marcao mac basina kazandigi hava topu ortalamasi 2.3, Donk 1.5

2019-2020 sezonu - Marcao mac basina kazandigi hava topu ortalamasi 2.6, Donk 2.1

Luyindama ise bu sezon 4.4, gecen sezon 3.9

7E10D563-31B0-4900-8E3D-7745CFCB604C.webp

Tamam Luyindama sakatlıktan sonra toparlayamadı ama bu şekilde çöp ilan etmek nasıl bir kafadır ?

Aynısını geçen sene Diagne için yaptık, elimizde patladı. Diagne fb veya bjk' de olsaydı bu istatistikleri ile en az 20 milyona satmışlardı.

Oyuncularımızı itibarsızlaştırmak bize zarar. Taraftar zannediyor ki, bir oyuncuyu takip eden takımlar böyle şeylere bakmıyor.

Elinde Emre Akbaba gibi bir örnek varken ki bence Alanya döneminde İrfancan' dan çok daha büyük oynuyordu, neymiş İrfan' a karşılık Luyindama verilmeliymiş.

İrfan gelsin 3 maç sonra Emre Akbaba' ya dönerse ne olacak ? Yine mi hocaya kızacaksınız, taktı İrfan' a getirdi, bak işte bizi bitirdi vs ?

Bu kafayla Ronaldo gelse o bile elimizde patlar bizim. Kıçı kırık bjk' ye bakın.

Sosyal medya çıktıktan sonra ne yazık ki taraftar profili çok değişti, iyi ki UEFA' yı aldığımız dönemde yoktu. O zaman da yok Bülent Korkmaz defans mı, yok Capone diye bek mi olur diye ortalığı yangın yerine çevirirdi bu taraftar.

Başarılı olunca ooo imparator, olamayınca tüh, kaka. Gördük Mancini' leri, Prandelli' leri, Tudor' ları. Bizim dışımızda herkes Fatih Terim' ini ararken biz elimizdekini kötülüyelim. Bu demek değil ki Terim' in hatası yok, bir dolu hatası var ama insanları bu kadar kolay harcamak, harcamaya teşebbüs nedir ?

Biz kendimize çeki düzen vermedikçe, anca kendi yolumuza taş koyarız. Bilinmelidir ki, Galatasaray' ın düşmanları hep kendi içinden çıkmıştır, dışarıdan çıkanlara her zaman sahada gerekli ders verilmiştir.

Bi duyum aldım. Gelenler ve gidenler olabilirmiş. Gidenler olmadan gelenler olmayacakmış. Tezgahı açtık Satış yapmayı bekliyoruz. Ürünlerimiz akşam pazarına kalırsa satışı da iptal ederiz
Bende duyum aldim satis yapmamiz yasaklanmis. Apo bu yuzden oyuncu satamiyormus. Gunahini aldik adamin

Hava toplarinda iyi degil denilen Marcao Donk’dan mac basina daha fazla hava topu kazanmis demistim. Gecen sezon da Marcao daha fazla hava topu kazanmis.

2020-2021 sezonu - Marcao mac basina kazandigi hava topu ortalamasi 2.3, Donk 1.5

2019-2020 sezonu - Marcao mac basina kazandigi hava topu ortalamasi 2.6, Donk 2.1

Ekli dosyayı görüntüle 107325

gamsız donk zıplamıyor ki

zıplasa alacak

Donk'un top kazanma gibi bir derdi yok havadan veya yerden rakipten topu almak için hamle bile yapmıyor. Pozisyonun içine yürüyerek rakibin yanına gider bekler orda ki bazen yürümeye bile üşeniyor sanırım Konya maçında yediğimiz ilk golde ellerini arkada bağlamış rakibi izliyordu yürümüyordu bile

Donku her gordugumde sinirim bozuluyor. Her macta hatasi var herifin. Hava topu birsey degil

Gsc nin kafasina lyu dussun emi.

her baslikta sovuluyor adama

Donk'un top kazanma gibi bir derdi yok havadan veya yerden rakipten topu almak için hamle bile yapmıyor. Pozisyonun içine yürüyerek rakibin yanına gider bekler orda ki bazen yürümeye bile üşeniyor sanırım Konya maçında yediğimiz ilk golde ellerini arkada bağlamış rakibi izliyordu yürümüyordu bile
luyi formsuz kabul ediyoruz ama yenilen bütün gollerde onu suçlu görmek de ne bileyim nasıl bişey anlayamıyorum. bi takım 1 topçu yüzünden 4 gol mü yer kim inanır buna

Tamam Luyindama sakatlıktan sonra toparlayamadı ama bu şekilde çöp ilan etmek nasıl bir kafadır ?

Aynısını geçen sene Diagne için yaptık, elimizde patladı. Diagne fb veya bjk' de olsaydı bu istatistikleri ile en az 20 milyona satmışlardı.

Oyuncularımızı itibarsızlaştırmak bize zarar. Taraftar zannediyor ki, bir oyuncuyu takip eden takımlar böyle şeylere bakmıyor.

Elinde Emre Akbaba gibi bir örnek varken ki bence Alanya döneminde İrfancan' dan çok daha büyük oynuyordu, neymiş İrfan' a karşılık Luyindama verilmeliymiş.

İrfan gelsin 3 maç sonra Emre Akbaba' ya dönerse ne olacak ? Yine mi hocaya kızacaksınız, taktı İrfan' a getirdi, bak işte bizi bitirdi vs ?

Bu kafayla Ronaldo gelse o bile elimizde patlar bizim. Kıçı kırık bjk' ye bakın.

Sosyal medya çıktıktan sonra ne yazık ki taraftar profili çok değişti, iyi ki UEFA' yı aldığımız dönemde yoktu. O zaman da yok Bülent Korkmaz defans mı, yok Capone diye bek mi olur diye ortalığı yangın yerine çevirirdi bu taraftar.

Başarılı olunca ooo imparator, olamayınca tüh, kaka. Gördük Mancini' leri, Prandelli' leri, Tudor' ları. Bizim dışımızda herkes Fatih Terim' ini ararken biz elimizdekini kötülüyelim. Bu demek değil ki Terim' in hatası yok, bir dolu hatası var ama insanları bu kadar kolay harcamak, harcamaya teşebbüs nedir ?

Biz kendimize çeki düzen vermedikçe, anca kendi yolumuza taş koyarız. Bilinmelidir ki, Galatasaray' ın düşmanları hep kendi içinden çıkmıştır, dışarıdan çıkanlara her zaman sahada gerekli ders verilmiştir.
irfan 2 çöp+3,5 o zaman olabilir , forum aşırı abartıyor öyle 7,10 milyon civarları paraya 1ci sınıf oyuncular var

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

191 ve o fizikte olup onye kadar hızlı olmasını mı bekliyorsunuz? Bi stopere göre baya hızlı adam hele o fizikte biri için baya baya hızlı. Luyindamaya kimse bir maç için iyi demiyor. Son döneme kadar kimle bire bir kalsa mbappe durumuna düştü. Hızlı olsun, ayakları iyi olsun, pozisyon hatası yapmasın, kalıplı olsun, tek hamleli olmasın filtreleme seçeneklerine bunlarını yazarsak bir tane stoper bulamayız. Bulsakta bizde olmaz zaten.
Ben kalıplı olsun istemiyorum hayvani fizikte istemiyorum marcao çabukluğunda olsun hız çabukluk farklı şeyler açık alanda hızlımı evet eve çabuk değil bize marcao gibi stoper lazım lyundamanın teknik kapasitesi inanılmaz düşük ne zaman topla çıkmaya kalksa ekstra bir işe girişse hata yapıyor.
Bu tip adamla oynayacaksak servete haksızlık etmişiz bu tip stoper hiç bir zaman sevmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt