Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.193
- 10.431
- 2.413
Laf olsun diye bir iki yerli oyuncu gelir onlarda yedekten ileriye gitmez baska birseyde beklemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal kesinlikle çok hafif bir tanım. Forumdaki rakip taraftar forumu konularında antu mantu dalgası geçenlerin çoğunun onlardan gram farkı yok. Bir yenilgi aldıysak oyuncu başlıklarına girdiğimde öyle fecaat öyle histerik yorumlar okuyorum ki insan foruma girmeye tövbe ediyor.Konya'nın ilk golünde adamın önünde olup napacağını şaşırıp mala bağlayan Luyindama'nın suçlanıp, ellerini arkadan bağlayıp pozisyonu izleyen Donk'a veya ilk anda adamı kaçıran Sarachi'ye laf edilmemesi taraftarın ne kadar mal olduğunu ortaya koyuyor zaten.
Ya da maç başında Donk malca top kaptırırken 2ye 1 adamlar gelirken Luyi'nin top kesmesi de önemsizdi.
Pardon ama Donk topu alıp 10 saniye bekleyip pas atınca oyun kurmuş oluyor.
Bende zaman zaman puan kaybına sinirlenip ironi yapiyorum,elestirirken futbolcuları ama gercek anlamda hakaret edemiyorum. Emre akbabaya defol demek bile uzuyoMal kesinlikle çok hafif bir tanım. Forumdaki rakip taraftar forumu konularında antu mantu dalgası geçenlerin çoğunun onlardan gram farkı yok. Bir yenilgi aldıysak oyuncu başlıklarına girdiğimde öyle fecaat öyle histerik yorumlar okuyorum ki insan foruma girmeye tövbe ediyor.
bizde'de falcao 10 saniyede sakatlanıyor
yokSiddik'la bir akrabaligin var mi Omer ?
bizde'de falcao 10 saniyede sakatlanıyor
Aksine üçünün de yanına sağlam bir tecrübeli stoper lazım ki açıklarını kapatsın.
2 stoper aldık 2si de gelişime açık. 2 senedir orta sahafa top kapan adam olmadan oynuyorlar. Luyindama geçen sezon 30 metrekare alanı tek başına savunuyordu Marcao da kötüyken.
Dönemsel olarak ikisi de kötü gözükecektir ama Donk defansif anlamda naparsan yap kötü.
Etliye sütlüye karışma sonra sana değil yanındakine laf etsinler. Oh ne ala
vay be helal olsun bizdekiler tekrar sakatlanır aksine girer girmezÜstelik bildiğim kadarıyla ciddi bir sakatlıktan çıktı Golovin
Konya'nın ilk golünde adamın önünde olup napacağını şaşırıp mala bağlayan Luyindama'nın suçlanıp, ellerini arkadan bağlayıp pozisyonu izleyen Donk'a veya ilk anda adamı kaçıran Sarachi'ye laf edilmemesi taraftarın ne kadar mal olduğunu ortaya koyuyor zaten.
Ya da maç başında Donk malca top kaptırırken 2ye 1 adamlar gelirken Luyi'nin top kesmesi de önemsizdi.
Pardon ama Donk topu alıp 10 saniye bekleyip pas atınca oyun kurmuş oluyor.
fatih hocaya sormak lazım irfan genclerdeyken 2-3 milyon civarıydı ozaman neden aldırmamıs illa 8-10 milyonmu girmeli
fatih hocaya sormak lazım irfan genclerdeyken 2-3 milyon civarıydı ozaman neden aldırmamıs illa 8-10 milyonmu girmeli