- 18 Mayıs 2011
- 53.260
- 57.176
- 4.613
Fotospor motospor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok sertadam ocak 2017'de gitti başakşehir'e
biz ayni dönem ahmet calik cöpünü almistik 2,5tanfatih hocaya sormak lazım irfan genclerdeyken 2-3 milyon civarıydı ozaman neden aldırmamıs illa 8-10 milyonmu girmeli
İyi ki 1M var. Bu yönetime 10,15 versen en kötü şekilde kullanır..Gönül ister ki transfer yapılsın,ama bütçe 1m€ deniliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fotospor motospor
Konya'nın ilk golünde adamın önünde olup napacağını şaşırıp mala bağlayan Luyindama'nın suçlanıp, ellerini arkadan bağlayıp pozisyonu izleyen Donk'a veya ilk anda adamı kaçıran Sarachi'ye laf edilmemesi taraftarın ne kadar mal olduğunu ortaya koyuyor zaten.
Ya da maç başında Donk malca top kaptırırken 2ye 1 adamlar gelirken Luyi'nin top kesmesi de önemsizdi.
Pardon ama Donk topu alıp 10 saniye bekleyip pas atınca oyun kurmuş oluyor.
fatih hocaya sormak lazım irfan genclerdeyken 2-3 milyon civarıydı ozaman neden aldırmamıs illa 8-10 milyonmu girmeli
olabilir mantıklı tabi,son zamanlarda hocaya cok kızgınım 20 sene önce fatih terimi bilen ve heyecan veren biri olarak üzülüyorm hocanınsu durumunaYani şimdi yanlış anlama Fatih Hoca'yı savunmak için yazmıyorum bunları ama o işler öyle olmuyor.
Sen Gençlerden 2 milyona alsaydın daha önce aldığın Yekta, Musa Çağıran, Umut Gündoğan gibi bir transfer olacaktı.
3-4 maç oynatıp bundan bir yol olmaz deyip Anadolu kulüplerine geri verecektin. Mecbur kalmasaydık Taylan'da öyle bir transferdi.
Şimdi oyuncular belli bir seviyeye başka takımda gelmesi gerekiyor o eşiği geçtiklerinde artık hazır oluyorlar büyük takımlara.
Mesela Selçuk İnan'ı Manisa'dan almak var bir de herkesin gözdesiyken TS'den almak var.
Çıkabilecek tartışmaların önüne geçip oyuncuyu koruma altına alıyorsun...
Ha İrfan doğru kişi midir? Onu tartışırız orası ayrı konu. Bana göre sıkıntılı bir tip İrfancan.
2. bir Belhanda vakası olabilir tabi bu benim şahsi düşüncem.
olabilir mantıklı tabi,son zamanlarda hocaya cok kızgınım 20 sene önce fatih terimi bilen ve heyecan veren biri olarak üzülüyorm hocanınsu durumuna
aklı melekelerını kaybetmıs gibi son 3 yıldır gol yemeden yada dk 80 olmadan oyuncu degistirmeyen bir terim akıl alır gibi degil bu sebeble kac puan gitti sahadaki oyunu okuma konusunda fatih hoca bu ülkenin en iyisiydi 98 sezonuydu galiba bir macta okanla ümiti dk 30larda cıkardı
simdi ise ruh gibi izliyor
gelelim genc oyuncu olayına kusura bakmasın dk 95 te oyuncu girmez kardesim sergenı severım ama övmuyorum herif çatır çatır oynatıyor gencleri iyi kötü 2 tane genc kazandı
son 3-4 dk oynatarak genc oyuncu kazanılmaz dünyanın heryerınde böyledir bu tam tersi oyuncun moralini alt üst edersin
konya macını en son bizzat hoca verdi
yani biryandan yalı veledini kovdurmadan gitmesin istiyorum hoca biryandan misyonu yavas yavas doluyor gibi düsünüyorum
misal dn yazdım sergen su anda 20 sene önceki terimin ve lucescunun yaptıgını yapıyor eldeki en cöp adamlardan bile verim alıyor ki kadrolarının cogu cöp larin dnen hrif gol kralı
yanı tabi hoca şanssızda arkasında guclu bir yönetımde yok bu da önemli
Fatih hoca’nin Diagne transferinden once istedigi ve burada dalga gecilen Onuachu 18 macta 18 gol atmis
Ekli dosyayı görüntüle 107333
Renktaş burada, adam uzun boylu olduğu için top süremediğini ve çöp olduğunu iddia edenler vardıFatih hoca’nin Diagne transferinden once istedigi ve burada dalga gecilen Onuachu 18 macta 18 gol atmis
Ekli dosyayı görüntüle 107333