Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laf olsun diye bir iki yerli oyuncu gelir onlarda yedekten ileriye gitmez baska birseyde beklemiyorum

Konya'nın ilk golünde adamın önünde olup napacağını şaşırıp mala bağlayan Luyindama'nın suçlanıp, ellerini arkadan bağlayıp pozisyonu izleyen Donk'a veya ilk anda adamı kaçıran Sarachi'ye laf edilmemesi taraftarın ne kadar mal olduğunu ortaya koyuyor zaten.

Ya da maç başında Donk malca top kaptırırken 2ye 1 adamlar gelirken Luyi'nin top kesmesi de önemsizdi.

Pardon ama Donk topu alıp 10 saniye bekleyip pas atınca oyun kurmuş oluyor.
Mal kesinlikle çok hafif bir tanım. Forumdaki rakip taraftar forumu konularında antu mantu dalgası geçenlerin çoğunun onlardan gram farkı yok. Bir yenilgi aldıysak oyuncu başlıklarına girdiğimde öyle fecaat öyle histerik yorumlar okuyorum ki insan foruma girmeye tövbe ediyor.

Mal kesinlikle çok hafif bir tanım. Forumdaki rakip taraftar forumu konularında antu mantu dalgası geçenlerin çoğunun onlardan gram farkı yok. Bir yenilgi aldıysak oyuncu başlıklarına girdiğimde öyle fecaat öyle histerik yorumlar okuyorum ki insan foruma girmeye tövbe ediyor.
Bende zaman zaman puan kaybına sinirlenip ironi yapiyorum,elestirirken futbolcuları ama gercek anlamda hakaret edemiyorum. Emre akbabaya defol demek bile uzuyo

O luyindama+ diagne takasi bence yalan degildir :) Abdurrahim Albayrak olduğu sürece sasirmam. Adamın vizyonu belli. Eline para geçse 1 dk beklemez gider 10 milyonu bakasetasa basar.

Sarachi ve linnes defansif anlamda fazla yetersiz her zamankinden

Admin gün içinde birine/olaya sinirlenip, dur foruma gireyim de birine kayıp, rahatlayayım gibi bir durum söz konusu mu acaba? (Kişilerden ve bugünkü olaydan bağımsız):):) @Keramettin TANRIVERDİ

Aksine üçünün de yanına sağlam bir tecrübeli stoper lazım ki açıklarını kapatsın.

2 stoper aldık 2si de gelişime açık. 2 senedir orta sahafa top kapan adam olmadan oynuyorlar. Luyindama geçen sezon 30 metrekare alanı tek başına savunuyordu Marcao da kötüyken.

Dönemsel olarak ikisi de kötü gözükecektir ama Donk defansif anlamda naparsan yap kötü.

Etliye sütlüye karışma sonra sana değil yanındakine laf etsinler. Oh ne ala

Acik kapatmada haklisin da abi benim dediğim bu adamlarin yanina biraz rakip forveti sindirecek adam lazim. Marcao pis isleri de yapiyor.

2.yarı

Muslera
Transfer Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Feghouli İrfan
Emre Transfer Onyekuru

Gönül ister ki transfer yapılsın,ama bütçe 1m€ deniliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konya'nın ilk golünde adamın önünde olup napacağını şaşırıp mala bağlayan Luyindama'nın suçlanıp, ellerini arkadan bağlayıp pozisyonu izleyen Donk'a veya ilk anda adamı kaçıran Sarachi'ye laf edilmemesi taraftarın ne kadar mal olduğunu ortaya koyuyor zaten.

Ya da maç başında Donk malca top kaptırırken 2ye 1 adamlar gelirken Luyi'nin top kesmesi de önemsizdi.

Pardon ama Donk topu alıp 10 saniye bekleyip pas atınca oyun kurmuş oluyor.

Ya adamlar 3. Golde bile luyindamayi suçluyor .. ceza alanında bize göre sağ içte tek 1 adam varsa stoperin biri önünde biri arkasında durur.. luyindama arkasında topu kontrol edip pozisyona girmemesi için duruyor donk efendi de ceza alanındaki adamı birakip ceza alanının 5 metre gerisindeki konyaliyi tutuyor..Luyindama olması gereken yerde olduğu için suçlu oluyor abi bu nasıl kafa etliye sütlüye bulasmayanin bir suçu yok tabi ki..
Penaltida yaptığı büyük sacmalkti ama olur olmaz pozisyonlar üstünden gömmek manasiz

fatih hocaya sormak lazım irfan genclerdeyken 2-3 milyon civarıydı ozaman neden aldırmamıs illa 8-10 milyonmu girmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt