- 18 Mayıs 2011
- 53.260
- 57.180
- 4.613
Bi bizimkiler uyuyor millet aliyor gonderiyor anasini satiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona mecbur değiliz takım diğer bölgelerde eksik olmadığı sürece forvet Oğulcan olmalı.
Mbaye Diagne: "İnsanlar konuşmaya devam edebilir, ben de gol atmaya devam edeceğim."
Elbette kaçıracak ona lafım yok. Oyuna katkısı olmayan adam bunları kaçırınca iş orada kopuyor zaten.
Ha ben sadece %100'leri yazdım diğer kaçırdıklarını yazmadım. Neredeyse düzgün vursa veya penaltı almaya uğraşmasa hepsi boş kale.
Bir de adamda şöyle bir sıkıntı var. Bu sezon 8 gol attı değil mi? 4 tanesi penaltı.
Akan oyunda diğer 4 golün 2'si bala mala girdi. Şu ana dek net attığı gol sayısı bana göre 2.
Hatay maçı ve Rize'de feyk attığı gol. Konya ve Rize'de diğer attığı gollerin hiçbiri net vuruş değil. Şansa girdi.
Bana göre oyun katkısından da öte en önemli sorun bu. Jardel'in de oyuna katkısı yoktu ama adam pozisyon geldi mi net bir vuruşla bitirirdi.
Ben Diagne'ye top geldiğinde %90 kaçacak diye bakıyorum böyle forvet olmaz kimse kusura bakmasın.
Tam bi gol makinesi..
Adamlar her türlü işi sağlama alıyorlar.
Benzer seyleri yazacaktim. Sorun gol kacirmasi degil. Bu adam hakan şükür tarzı sürekli kosan basan bir adam olsa o kacirdigi gollere laf etmem çünkü gücü kalmadigini bilirim. Ama o da yok. Zaten tek yapacagi is gol atmak. Takim onun yerine de mücadele ediyor. Onu yapamayınca da cekilmez hale geliyor.
Gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı.
Gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı.
Gol kaçar benim ondan yana sıkıntım yok. Burak Yılmaz başlığına bakın her maç sonunda ölümüne savunuyordum adamı o da çok gol kaçırıyordu.
Sorun oyun katkısından da öte bu adam net vuruş yapamıyor. Benim anlamadığım olay o.
1.92'lik kalıplı herif ceza sahasında bok çuvalı gibi her vuruştan sonra yere düşüyor. Böyle saçmalık mı olur?
Ulan az ayakta kal. Kafa toplarına hiçbir zaman darbeli vuramıyor. Neymiş 8 gol atmış. 4'ü penaltı 2 tanesi milletin orasına burasına çarpıp girmiş.
Oooo büyük forvet kaçırıyor ama 8 golü var.