Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona mecbur değiliz takım diğer bölgelerde eksik olmadığı sürece forvet Oğulcan olmalı.

Katilmiyorum çünkü Ogulcan en az Diagne kadar gol atacagini sanmiyorum.

Gol atacak adam önemli. Elmander gibi topçular var istisna olarak ama Ogulcan 1 Elmander kadar iyi degil. Iyi isler yapiyor ama takimdaki golcu profiline uymuyor. Onyekuru falan gelirse de onun cok katki saglayacagi belli degil.

Umarim yanilirim ama böyle düsünüyorum.

Bizim transfer listemiz burası beyler başka yerlere bakmayı, başka oyuncuların geleceğine inanmayı bırakalım.

Mbaye Diagne: "İnsanlar konuşmaya devam edebilir, ben de gol atmaya devam edeceğim."

Andaval öyle bir konuşuyor ki görende 8 golün 6'sını vura kıra atmış sanacak. 4 tanesi penaltı 2 tanesi milletin orasına burasına çarpıp girmiş.

Ulan akan oyunda attığın net gol sayısı 2! Ne konuşuyorsun hala?

Elbette kaçıracak ona lafım yok. Oyuna katkısı olmayan adam bunları kaçırınca iş orada kopuyor zaten.

Ha ben sadece %100'leri yazdım diğer kaçırdıklarını yazmadım. Neredeyse düzgün vursa veya penaltı almaya uğraşmasa hepsi boş kale.

Bir de adamda şöyle bir sıkıntı var. Bu sezon 8 gol attı değil mi? 4 tanesi penaltı.

Akan oyunda diğer 4 golün 2'si bala mala girdi. Şu ana dek net attığı gol sayısı bana göre 2.

Hatay maçı ve Rize'de feyk attığı gol. Konya ve Rize'de diğer attığı gollerin hiçbiri net vuruş değil. Şansa girdi.

Bana göre oyun katkısından da öte en önemli sorun bu. Jardel'in de oyuna katkısı yoktu ama adam pozisyon geldi mi net bir vuruşla bitirirdi.

Ben Diagne'ye top geldiğinde %90 kaçacak diye bakıyorum böyle forvet olmaz kimse kusura bakmasın.

Benzer seyleri yazacaktim. Sorun gol kacirmasi degil. Bu adam hakan şükür tarzı sürekli kosan basan bir adam olsa o kacirdigi gollere laf etmem çünkü gücü kalmadigini bilirim. Ama o da yok. Zaten tek yapacagi is gol atmak. Takim onun yerine de mücadele ediyor. Onu yapamayınca da cekilmez hale geliyor.

ErIb5sPWMAMEsco

Emre Kaplan: "Galatasaray'da Luyindama, performans ve disiplin sorunları nedeniyle satış listesinde ilk sırada."

Bu kadar kepaze bir yönetim bir daha gelmez herhalde. Abdurrahim Albayrak ne halt yiyor ortalıklarda yok.

Başakşehir'den transfer açıklaması: "Satmayı planladığımız herhangi bir futbolcumuz bulunmamaktadır"

Benzer seyleri yazacaktim. Sorun gol kacirmasi degil. Bu adam hakan şükür tarzı sürekli kosan basan bir adam olsa o kacirdigi gollere laf etmem çünkü gücü kalmadigini bilirim. Ama o da yok. Zaten tek yapacagi is gol atmak. Takim onun yerine de mücadele ediyor. Onu yapamayınca da cekilmez hale geliyor.

Gol kaçar benim ondan yana sıkıntım yok. Burak Yılmaz başlığına bakın her maç sonunda ölümüne savunuyordum adamı o da çok gol kaçırıyordu.

Sorun oyun katkısından da öte bu adam net vuruş yapamıyor. Benim anlamadığım olay o.

1.92'lik kalıplı herif ceza sahasında bok çuvalı gibi her vuruştan sonra yere düşüyor. Böyle saçmalık mı olur?

Ulan az ayakta kal. Kafa toplarına hiçbir zaman darbeli vuramıyor. Neymiş 8 gol atmış. 4'ü penaltı 2 tanesi milletin orasına burasına çarpıp girmiş.

Oooo büyük forvet kaçırıyor ama 8 golü var.

Gol kaçar benim ondan yana sıkıntım yok. Burak Yılmaz başlığına bakın her maç sonunda ölümüne savunuyordum adamı o da çok gol kaçırıyordu.

Sorun oyun katkısından da öte bu adam net vuruş yapamıyor. Benim anlamadığım olay o.

1.92'lik kalıplı herif ceza sahasında bok çuvalı gibi her vuruştan sonra yere düşüyor. Böyle saçmalık mı olur?

Ulan az ayakta kal. Kafa toplarına hiçbir zaman darbeli vuramıyor. Neymiş 8 gol atmış. 4'ü penaltı 2 tanesi milletin orasına burasına çarpıp girmiş.

Oooo büyük forvet kaçırıyor ama 8 golü var.

Yine soruyorum: Diagne yoksa o golleri kim atacak?

Zirt pirt sakatlanan Falcao mu

Babel mi

Dogru duzgun top oynamamis Onyekuru mu

Geçen sezon 44 maçta 14 gol falan atmis Crivelli mi

1 sezonda en çok 6 gol atmis Ogulcan mi

Diagne normal sartlarda bu takimin ilk11i olmamali, biz daha iyisini gördük. Ama bu sartlar altinda onun disinda su an devamli gol atacak topçumuz neredeyse yok sayilir. Biraz gerçekçi olalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt