Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EjksiOpXgAItEfX

ya bu yönetim ne kdar beceriksiz işleri güçleri şu ama finasasl fair play 1 milyon euro var.Ulan ne diye ordasınız madem bahane üretmeyin çözüm üretin yada defolun gidin

Galatasaray Ruhu
@gsarayruhu1905

·
3d

FLAŞ: Galatasaray, Youssouf Ndayishimiye için Yeni Malatyaspor'a teklif yaptı. (
@Salimmanav
)
İyi oyuncu Taylan'a ve Emre Kılınç'a iyi yedekler. Eksiklerden biri bu tarz orta saha oyuncusu ama kanat, forvet ve Belhanda yerine biri lazım bizim ilk önce.
Lan hala yedek kovaliyoruz. Taylanin yedek kalmasi lzm. Taylana yedek dğl. Onumuzdeki sezon orta sahanin icinden gecerler avrupada.

Dedim daha önce bu yonetimdekiler yanlarında manager olmadan yurtdışına ekmek almaya gidemez. Yurt içinden yaparlar ancak.

yav hala akıllanmadınız mı? Youssouf Ndayishimiye kim yav? Biz net 3 tane ilk 11 topçusu beklerken hala 2. lig topçusu almaya çalışıyorlar eğer haber doğruysa
Şöyle reis doğrudan kanat oyuncusu forvet ve sağ bek gerekiyor buna katılıyorum ama Taylan'a da alternatif lazım

Hoş biz de konuşuyoruz nasıl olsa kimseyi almayı beceremeyecekler

Youssuf boş oyuncu değil Anderlecht'te teklif yapmış oralara gidip parlayınca nereden buldular diyoruz aynı bizim yazın Coulibaly modeli.
Bizim taraftara +30 adeleleri sakatlıktan pişmaniye olmuş ama ismi olan oyuncu lazım yoksa memnun olmuyor.
Belçika takımları, Kuzey avrupa takımları bu siyahi oyuncuları nasıl bulup parlatıyor kimse küçümsemesin Youssuf'u adam canavar gibi Kessie'ye benzetiyorum.

bu yusufu izlemedim ama umarım 11 için yeterlidir tüm takım yedek oldu artık bıktım yahu.

Değerli Galatasaraylılar iyi akşamlar, sizinle uzun bir aradan sonra buluşmak çok güzel hepinize sağlıklı günler dilerim transfer dönemine gelince hepimiz bu yönetimin çapını öğrendik bu nedenle artık kimsede beklenti kalmadı bu güzel, en ufak beklentisi olan kardeşim varsa da hemen vazgeçmesini yoksa manyak olacağını belirtir saygılarımı sunarım efendim

Youssuf boş oyuncu değil Anderlecht'te teklif yapmış oralara gidip parlayınca nereden buldular diyoruz aynı bizim yazın Coulibaly modeli.
Bizim taraftara +30 adeleleri sakatlıktan pişmaniye olmuş ama ismi olan oyuncu lazım yoksa memnun olmuyor.
Belçika takımları, Kuzey avrupa takımları bu siyahi oyuncuları nasıl bulup parlatıyor kimse küçümsemesin Youssuf'u adam canavar gibi Kessie'ye benzetiyorum.
İşin defans tarafında gerçekten canavar gibi Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında izledim korkunç derecede çalışkan bir oyuncu. Sadece defans olarak da değil topla birlikte doğrudan ileriye hareketleniyor

İşin defans tarafında gerçekten canavar gibi Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında izledim korkunç derecede çalışkan bir oyuncu. Sadece defans olarak da değil topla birlikte doğrudan ileriye hareketleniyor

Geçen yıl pandemi sonrası gözüme çarpmıştı benim ilk olarak. Oyuncu iyi ise iyidir oynadığı takım aldığı maaş kıstas değil.

Açın Club Brugge takımını inceleyin o siyahi oyuncuları nereden ve nasıl almışlar. Bizim EPL'de sakatlık ile boğuşan ıskarta adama yıllık 2 milyon euro vermek lüksümüz kalmadı. Aç ve yetenekli oyuncuyu gördün mü yapışacaksın.

ÖZEL HABER - Youssouf Ndiyashmiye, 2017 Ocak ayında Florya'da denenmiş lakin sözleşme imzalanamamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt