Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde en az 9 maç oynamış olan merkez orta saha oyuncularının rating sıralaması.

Youssouf Ndayishimiye 1.sırada

orta saha.webp

Vallah benim icin oyle cok tanidik isim olmasina gerek yok artik, zaten tanidik isim olunca tuzlu da oluyor ee para da yok. Genc olsun bizim olsun, kiraliklarla falan da ugrasmazsin. Ancak elimizdeki pahali oyuncularla yollarimizi ayirdiktan sonra yerlerine tecrubeli tanidik isimleri almaya calisabilirsin ama su durumda bu bizim yol haritamiz olamaz.

Malatya'daki oyuncuyu alici gozle izlemedim ama izleyenler soylesin, nasil biri yetenekli mi diye biz de bilelim. Maliyeti uygunsa olur bence.

Bizimkiler acaba takımın %70'inin aslında yedek olması gerektiği ve buna göre hamleler yapması gerektiği gerçeğiyle ne zaman yüzleşecek

Vallah benim icin oyle cok tanidik isim olmasina gerek yok artik, zaten tanidik isim olunca tuzlu da oluyor ee para da yok. Genc olsun bizim olsun, kiraliklarla falan da ugrasmazsin. Ancak elimizdeki pahali oyuncularla yollarimizi ayirdiktan sonra yerlerine tecrubeli tanidik isimleri almaya calisabilirsin ama su durumda bu bizim yol haritamiz olamaz.

Malatya'daki oyuncuyu alici gozle izlemedim ama izleyenler soylesin, nasil biri yetenekli mi diye biz de bilelim. Maliyeti uygunsa olur bence.
elimizdeki pahalı çöpler gitsin , böyle genç oyunculara razıyım bende yine liderliğe oynarız ama en azından milyon eurolar odemeyiz , en iyi tarafı elinden çıkarmak isteğidin oyuncuyu anında dehlersin, bunlar gibi yapışıp kalmaz , hatta arada iyi rakamlara sattıklarımız bile olur

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt