- 18 Temmuz 2009
- 82.037
- 239.636
- 5.263
Zamanla müthiş olabilir ama şu an değilAlabilsek müthiş topçu. Ama paramız yok.
Abartma Sıddık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanla müthiş olabilir ama şu an değilAlabilsek müthiş topçu. Ama paramız yok.
bizden birkaç çöp alsınlar yeterki 500 ekstradan verelim500 + satıştan pay kafi
Cigersiz olması yetiyor bana admirim.Zamanla müthiş olabilir ama şu an değil
Abartma Sıddık
45bin e almış adamlarBoş yapmayın ya sonra da gelip oraya buraya gitmeden alalım diyorsunuz
Düzgün bakan Yusuf'u çoktan izlemeye almıştır zaten, çocuk net potansiyelli.
Tutar tutmaz ama gayet iyi hedef olmuş.
en az 3,4 çöp verebiliriz bizde çokMalatya 500 bine euro’ya hayatta birakmaz.
2 m euro verecek varsa onlara versinlerMalatya 500 bine euro’ya hayatta birakmaz.
Biz begenmemisiz 2017de45bin e almış adamlar![]()
elimizdeki pahalı çöpler gitsin , böyle genç oyunculara razıyım bende yine liderliğe oynarız ama en azından milyon eurolar odemeyiz , en iyi tarafı elinden çıkarmak isteğidin oyuncuyu anında dehlersin, bunlar gibi yapışıp kalmaz , hatta arada iyi rakamlara sattıklarımız bile olurVallah benim icin oyle cok tanidik isim olmasina gerek yok artik, zaten tanidik isim olunca tuzlu da oluyor ee para da yok. Genc olsun bizim olsun, kiraliklarla falan da ugrasmazsin. Ancak elimizdeki pahali oyuncularla yollarimizi ayirdiktan sonra yerlerine tecrubeli tanidik isimleri almaya calisabilirsin ama su durumda bu bizim yol haritamiz olamaz.
Malatya'daki oyuncuyu alici gozle izlemedim ama izleyenler soylesin, nasil biri yetenekli mi diye biz de bilelim. Maliyeti uygunsa olur bence.
Ceza almama sebep olan kelimeyi yazmak istemiyorumBiz begenmemisiz 2017de
Yönetimle gorustum senin icin. Artık cezaların katlanarak verilecek. Bir sonraki cezan 2 gun sonra 4. Ve 8 diye devam edecek.Ceza almama sebep olan kelimeyi yazmak istemiyorum
Samatta ve Perotti de sürekli sakat. Yıllık ne kadar ücret aldıklarını kimse bilmiyor. Üstelik Samatta'ya 6 milyon euro da bonservis bedeli ödendi.Falcaonun ismi geliş şekli aldığı maaşın yüksekliği ve sürekli sürekli sakat olmasından kaynaklı bu algı operasyonu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 aylık yese ne rahatlarız haYönetimle gorustum senin icin. Artık cezaların katlanarak verilecek. Bir sonraki cezan 2 gun sonra 4. Ve 8 diye devam edecek.
Ayagini denk al
ötsün yaparsınYönetimle gorustum senin icin. Artık cezaların katlanarak verilecek. Bir sonraki cezan 2 gun sonra 4. Ve 8 diye devam edecek.
Ayagini denk al