Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda baya baya yetenekli futbolcu her yetenekli futbolcu çok iyi oyuncu olamayabilir ama belhandanin istediği zaman ne kadar üst düzey bir yetenek olduğunu en net şampiyonluk maçındaki başakşehir ve aynı sezon oynanan Trabzon maçında görürsün tabiki keyfine göre oynama gibi bir hakkı yok her oyuncu her zaman yüzde yüzünü vermeye çalışmalı belhanda çok gamsız ama baya yetenekli bir adam

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana katilmiyorum ama saygi duyuyorum diyelim.

sahsen 1 golle oynayan araplardan ziyade diagne'yi takimda tutup tartismasiz 1.forvet olarak belirlerim

adam en azindan görevini yapiyor. digerleri hic bir sey yapmiyor.

Bu yorumu palamut hocama atacagim burkay bey scoutlik durumunuzu gözden gecirmek isteyebilir
yetenek ve iyi futbolcu aynı şeyler değil belhanda doğal yetenek olarak yüksek ama fundemental dediğimiz yani mevki,oyun bilgisi ve oyun içi disiplin bakımından düşük bir oyuncu Toni kroos mesela onu bu kadar yıldız bir futbolcu yapan muazzam fundemental özellikleri ve harika tekniği ama doğal yetenek farklı bir şey

Diagne fenerde yada beşiktaşta olsa 20ye falan giderdi en az.Hele mesela 30 gol atmış topcuya brugge kiralık teklifi yapcak var ya ahmet nur çebi bi tarafıyla gülerdi
iş sadece gol atmakla bitseydi, Burak Yılmaz Tottenham, Zafer biryol , West ham, Arıza makukula, A.Madrid, yapardı, Diagne Galatasaray yaptı işin ilginç yanı bu zaten yöneticilerimiz sağolsun

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sahsen 1 golle oynayan araplardan ziyade diagne'yi takimda tutup tartismasiz 1.forvet olarak belirlerim

adam en azindan görevini yapiyor. digerleri hic bir sey yapmiyor.
Acaip acaip goller kaciriyor hiyar. Bizde forvet oynayacak adam degil de neyse. Penalti atarken gerilir mi lan insan. Bu diagne yuzunden geriliyorum. Buna penalti attirmak manyaklik. Dusunsene sampiyonluk maci bu penalti atiyor. Aklini kacirirsin

Bizim sezon sonu kulüp olarak komple bir değişime ve gençleşmeye gitmeliyiz nispeten daha genç bir yönetim, genç ve güncel bir teknik heyet Tcuhel, Sergiy Rebrov, Heiko Herrlich , Urs Fischer, Ivan Juric Liverpool'a gitmeyecek olsa Gerrard gibi artık günümüz futbolu içinde yetişmiş biriyle birlikte ve kadroyu da gençleştirerek yeni bir yola girmeliyiz bence yoksa Avrupa'da sürekli yerimizde sayarız ligde bir başarılı oluruz bir başarısız oluruz böyle gider atık radikal değişiklik yapmalıyız.

Bizim sezon sonu kulüp olarak komple bir değişime ve gençleşmeye gitmeliyiz nispeten daha genç bir yönetim, genç ve güncel bir teknik heyet Tcuhel, Sergiy Rebrov, Heiko Herrlich , Urs Fischer, Ivan Juric Liverpool'a gitmeyecek olsa Gerrard gibi artık günümüz futbolu içinde yetişmiş biriyle birlikte ve kadroyu da gençleştirerek yeni bir yola girmeliyiz bence yoksa Avrupa'da sürekli yerimizde sayarız ligde bir başarılı oluruz bir başarısız oluruz böyle gider atık radikal değişiklik yapmalıyız.
ucuz yollu genç oyuncular şart , burası Katar değil , belhandaya 4 veresin

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yetenek ve iyi futbolcu aynı şeyler değil belhanda doğal yetenek olarak yüksek ama fundemental dediğimiz yani mevki,oyun bilgisi ve oyun içi disiplin bakımından düşük bir oyuncu Toni kroos mesela onu bu kadar yıldız bir futbolcu yapan muazzam fundemental özellikleri ve harika tekniği ama doğal yetenek farklı bir şey

Belhandanin yetenek olarak sisirildigini düşünüyorum adam kötüye öyle bir alistirdi ki 2 güzel arapas atınca göze batıyor.. hajradinovic o pasları her maç atıyor ya bu adam yillardir Kasımpaşa topcusu

Belhandanin yetenek olarak sisirildigini düşünüyorum adam kötüye öyle bir alistirdi ki 2 güzel arapas atınca göze batıyor.. hajradinovic o pasları her maç atıyor ya bu adam yillardir Kasımpaşa topcusu
Hajradinovici begeniyorsun sanırım bir kaç yorumunu daha görmüştüm o da yetenekli bir oyuncu açıkçası bakasetas kadar dikkat çekmemesi takımının daha kötü oluşundan bence cidden izlemesi ligdeki keyifli oyunculardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt