Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar da yetersiz, Mariano çok çok daha iyiydi , biri giderken ya daha iyisini getireceksin yada aynı seviye

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Omar’ı ben zaten beğenmedim sezon sonu teklif yollayan varsa gönderilmeli diyordum malum üzücü kazayı yaşadı, o değişimi artık devre arasında yapmalıyız

Omar umarım sağlam döner ama sağlamken de bizim sağ bekimiz olabilecek kapasitesi yoktu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Omar’ı ben zaten beğenmedim sezon sonu teklif yollayan varsa gönderilmeli diyordum malum üzücü kazayı yaşadı, o değişimi artık devre arasında yapmalıyız

Omar umarım sağlam döner ama sağlamken de bizim sağ bekimiz olabilecek kapasitesi yoktu

denayer, ozan kabak hariç bütün bölgelerde gönderilen oyuncuların yerine 5 sınıf altı geldi maalesef , gomisler, fernandolar brumalar, gitti yerlerine gelenlere bak bide

images

denayer, ozan kabak hariç bütün bölgelerde gönderilen oyuncuların yerine 5 sınıf altı geldi maalesef , gomisler, fernandolar brumalar, gitti yerlerine gelenlere bak bide

Yunan topçu istiyorum açıkçası, şu lige gelipte iş yapmayan tek bir Yunan var o da mitroğlu idi. Gerisi hep iş yaptı , bizim lige yatkınlar havası suyu kültür birliği olduğu için midir bilmem çok iyi iş yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt