Seyit Ahmet Yılmaz
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 1.826
- 948
- 1.523
Abdül gitmeden kimse bişey almasın,bu adam ne diye hala bu kulüpte!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Willem 2 bu![]()
Bayer Leverkusen umgarnt Youngster Mike Trésor Ndayishimiye
Transfergerüchte Bayer 04 Leverkusen: Wird sich Bayer 04 Leverkusen ernsthaft um Mike Tresor Ndayishimiye bemühen? Der 21-jährige könnte ein heißes Eisen sein!sport-90.de
leverkusende istiyormus ama bu baskasi herhalde
Omar da yetersiz, Mariano çok çok daha iyiydi , biri giderken ya daha iyisini getireceksin yada aynı seviyeVitamin yok üstelik sürekli sakat
Bek dediğin ya mariano gibi teknik olacak
Ya da eboue gibi jetgillerden olacak
Saracchi üflesen uçuyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Willem 2 bu
Willem 2 d4 bile bizden iyi topcular var demekki. Bir b.ka yaramayip bir suru hiyara milyon eurolar veriyoruzWillem 2 bu
Muhtemelenkardesimi acaba
Omar da yetersiz, Mariano çok çok daha iyiydi , biri giderken ya daha iyisini getireceksin yada aynı seviye
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bilmiyorumkardesimi acaba
denayer, ozan kabak hariç bütün bölgelerde gönderilen oyuncuların yerine 5 sınıf altı geldi maalesef , gomisler, fernandolar brumalar, gitti yerlerine gelenlere bak bideOmar’ı ben zaten beğenmedim sezon sonu teklif yollayan varsa gönderilmeli diyordum malum üzücü kazayı yaşadı, o değişimi artık devre arasında yapmalıyız
Omar umarım sağlam döner ama sağlamken de bizim sağ bekimiz olabilecek kapasitesi yoktu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
denayer, ozan kabak hariç bütün bölgelerde gönderilen oyuncuların yerine 5 sınıf altı geldi maalesef , gomisler, fernandolar brumalar, gitti yerlerine gelenlere bak bide
Akilli davransan daha ucuz maasa ne oyuncular alirdindenayer, ozan kabak hariç bütün bölgelerde gönderilen oyuncuların yerine 5 sınıf altı geldi maalesef , gomisler, fernandolar brumalar, gitti yerlerine gelenlere bak bide
Yönetimi bitirdin renkdasYönetim istifa
Adamlarda heyecan bırakmadılar ki olsa ne olur olmasa ne olur