Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördüm renktaş elimizden bir şey gelmiyor onu diyorum. Sene başında bu takım için her şey zaten zorken daha da zorlaştıranlar belli. Yapacak bir şey yok seçim de olmadı. Bir de taraftar gazıyla saçma sapan transferler yapılıyor her seferinde. Bari bu sefer sakin kalalım belki hocanın isteği doğrultusunda takımın ihtiyaçlarını giderirler. Bu yangınların sonu iyi olmaz. Bakasetas’a 5 gömer geliriz yine. Etebo da böyle alındı sene başında. 600 bin çöp.Subat mi?
Ocak fiksturunu gordun mu?
GSC Haber - 2021 Yazında Sözleşmesi Bitecek Olan Yerli Futbolcular bunlardan 1-2 tane almaya calisirlar + onyekuru.25 gün kaldi Ben inanmiyorum bisey olacagina. Aytac alinir Messi alinmis gibi tanitiriz Ses kaydi Gs senfonisi fln kendimizi alistiralim
Egri egri dogru dogru25 gün kaldi Ben inanmiyorum bisey olacagina. Aytac alinir Messi alinmis gibi tanitiriz Ses kaydi Gs senfonisi fln kendimizi alistiralim
Çok değil iki sene önceki şu takım coşkusu, atmosfer ve zemine bakın.
Evet bu sanırım renktaş. Fransa’dan 3.5 teklifi reddetmişler nasıl alacağız bilmiyorum![]()
Mostafa Mohamed - Spielerprofil 25/26
Mostafa Mohamed, 28, aus Ägypten ➤ FC Nantes, seit 2023 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 4,00 Mio. € ➤ * 28.11.1997 in Giza, Ägyptenwww.transfermarkt.de
Gurrpegi bunun icin mesaj atmis. Galasevgiside istedigimiz oyuncular 20-25 yas arasi diyordu. Adayin biri bu mudur?