Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RMC'nin Onyekuru haberinin üstüne Onyekuru'nun eşinin korona olduğu Onyekuru'nun ise kendine izole ettiğini yazmışlar. Adamı her gün halı sahada görmesek iyi olurmuş.

Subat mi?
Ocak fiksturunu gordun mu?
Gördüm renktaş elimizden bir şey gelmiyor onu diyorum. Sene başında bu takım için her şey zaten zorken daha da zorlaştıranlar belli. Yapacak bir şey yok seçim de olmadı. Bir de taraftar gazıyla saçma sapan transferler yapılıyor her seferinde. Bari bu sefer sakin kalalım belki hocanın isteği doğrultusunda takımın ihtiyaçlarını giderirler. Bu yangınların sonu iyi olmaz. Bakasetas’a 5 gömer geliriz yine. Etebo da böyle alındı sene başında. 600 bin çöp.

Bir yandan beklentim sifir. Sanki anca bir D'Avila oyuncusu ve Aytac gelir düsünüyorum. Ama yönetim secime girmeyi düsünüyor diye, belki riske girip abuk zubuk transfer yaparlarsa da cok fazla sasirmam.

Onyekuru kesin mi? Satın alma opsiyonlu almışız diye okudum haberlerde.

Gurrpegi bunun icin mesaj atmis. Galasevgiside istedigimiz oyuncular 20-25 yas arasi diyordu. Adayin biri bu mudur?
Evet bu sanırım renktaş. Fransa’dan 3.5 teklifi reddetmişler nasıl alacağız bilmiyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt